Τροχοί & TIR

MAN Lion’s Coach στο ΚΤΕΛ Καστοριάς

Ένα νέο MAN Lion's Coach Το MAN Lion's Coach αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις στην κατηγορία των καινούργιων λεωφορείων που προορίζονται για τουριστικά γραφεία και ΚΤΕΛ. Το ΚΤΕΛ Καστορι
από Νίκος Λιβανός | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Ένα νέο MAN Lion's Coach

Το MAN Lion's Coach αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις στην κατηγορία των καινούργιων λεωφορείων που προορίζονται για τουριστικά γραφεία και ΚΤΕΛ. Το ΚΤΕΛ Καστοριάς απέκτησε πρόσφατα ένα νέο MAN Lion's Coach το οποίο ανήκει στον κ. Γρατσία και τον συνέταιρο του κ. Βαλούση οι οποίοι εκτελούν ήδη δρομολόγια με το συγκεκριμένο λεωφορείο.

Η παραλαβή του νέου λεωφορείου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. που είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και συνεργάτης Service της MAN. Πρόκειται για ένα 12μετρο λεωφορείο με 49+1+1 θέσεις.


Το Man Lion κινείται με 6κύλινδρο μοτέρ της ΜΑΝ που τηρεί τις προδιαγραφές Euro4. Σύμφωνα με την εταιρεία αποδίδει 440 ίππους στις 1.980 σ.α.λ ενώ η ροπή στρέψης είναι στα 2.100 Nm στις 1.000 με 1.400 σ.α.λ. Η χωρητικότητα του ντίζελ μοτέρ είναι 10.518 κ.εκ. και διαθέτει σύστημα καταλυτικού μετατροπέα της MAN.

Περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρονται στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιουνίου που κυκλοφορεί.

PreviousNext