Τροχοί & TIR

Τεχνικά Θέματα – Συντήρηση - Συμβουλές

Χορήγηση Άδειας Τεχνίτη για συσκευές Υγραερίου και Φυσικού Αερίου Αυτοκινήτων Καθορίστηκαν με το Προεδρικό Διάταγμα 66 τα προσόντα και οι διαδικασίες για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος τεχ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Χορήγηση Άδειας Τεχνίτη για συσκευές Υγραερίου και Φυσικού Αερίου Αυτοκινήτων

Καθορίστηκαν με το Προεδρικό Διάταγμα 66 τα προσόντα και οι διαδικασίες για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος τεχνίτη συσκευών αερίων καυσίμων για την κίνηση αυτοκινήτων και αφορούν στον τεχνίτη που αναλαμβάνει την τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή εξαρτημάτων τροφοδοσίας και λειτουργίας κινητήρων αυτοκινήτων με υγραέριο (LPG) ή πεπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG).

Η απόφαση, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και η περίπτωση αντικατάστασης της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος δημοσιεύονται στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Αυγούστου που κυκλοφορεί.

Τι είναι το Μαγνητικό Ριτάρντερ
(Permanent Magnetarder)

Όπως ίσως γνωρίζετε, το φρενάρισμα είναι μετατροπή της κινητικής ενέργειας σε θερμική και πάνω σε αυτή την αρχή λειτουργούν τα συστήματα πέδησης.

Όσο παρατεταμένο είναι το φρενάρισμα, όσο υψηλότερη είναι η ταχύτητα και όσο βαρύτερο είναι το όχημα, τόσο μεγαλύτερη είναι η παραγόμενη θερμότητα.

Το PMR (Permanent Magnet retarder) (Μόνιμο Μαγνητικό Ριτάρντερ) είναι ένα βοηθητικό φρένο, όπως είναι τα γνωστά intarder και retarder ή τα μηχανόφρενα και η χρησιμότητά του παρουσιάζεται αναλυτικά στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Αυγούστου που κυκλοφορεί.

ESP: Πώς αποτρέπει το τουμπάρισμα

Υποχρεωτικό από το 2012.
Μια απλή, κατανοητή, τεχνική ανάλυση από το ΤΡΟΧΟΙ & TIR Αυγούστου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #268

PreviousNext