Τροχοί & TIR

Ταξινομήσεις Επαγγελματικών Οχημάτων

Ανεμος αισιοδοξίας στην Ευρώπη Χαμόγελα στις βιομηχανίες των βαρέων οχημάτων έφερε ο Ιούνιος, ο πρώτος μήνας της χρονιάς που ήρθε να επιβεβαιώσει όλες τις προβλέψεις που έκαναν λόγο για ανάκαμψη του
από Πηγή: ΣΕΑΑ | Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Ταξινομήσεις Επαγγελματικών Οχημάτων
Ταξινομήσεις Επαγγελματικών Οχημάτων

Ανεμος αισιοδοξίας στην Ευρώπη

Χαμόγελα στις βιομηχανίες των βαρέων οχημάτων έφερε ο Ιούνιος, ο πρώτος μήνας της χρονιάς που ήρθε να επιβεβαιώσει όλες τις προβλέψεις που έκαναν λόγο για ανάκαμψη του συγκεκριμένου τομέα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2010.

Πραγματικά οι πωλήσεις των βαρέων οχημάτων από 16 και πάνω τόνους εμφανίζουν αύξηση πωλήσεων σε σχέση με τον Ιούνιο του 2009, ενώ σε επίπεδο εξαμήνου η διαφορά μειώθηκε στο -15,9% και οι νεότερες προβλέψεις αναφέρουν ότι η χρονιά θα κλείσει χωρίς το αρνητικό πρόσημο σε σχέση με πέρυσι. Τα ίδια αισιόδοξα στατιστικά μηνύματα στέλνουν στους βιομηχάνους και οι υπόλοιπες κατηγορίες βάρους οχημάτων.

Δημοσιεύουμε εδώ τα στατιστικά για τις πωλήσεις στην Ευρώπη φορτηγών πάνω από 16 τόνους. Θα πρέπει δε να θυμόμαστε πάντα, ότι η ανάκαμψη του φορτηγού, σημαίνει και ανάκαμψη της Μεταφοράς.

Στο ίδιο τεύχος #268

PreviousNext