Τροχοί & TIR

Η καρδιά της VOLVO θα χτυπά στο Καλοχώρι

200 τεχνικοί της VOLVO έρχονται για τον διαγωνισμό VISTA 2011 Το VISTA 2011, το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Volvo Trucks για το προσωπικό του service και του συνεργείου, φαίνεται ότι είναι το μεγαλύτερ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

200 τεχνικοί της VOLVO έρχονται για τον διαγωνισμό VISTA 2011

Το VISTA 2011, το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Volvo Trucks για το προσωπικό του service και του συνεργείου, φαίνεται ότι είναι το μεγαλύτερο όλων των εποχών με τις περισσότερες συμμετοχές από ποτέ, καθώς πάνω από 13.700 άτομα αγωνίζονται για μία θέση στον Παγκόσμιο Τελικό VISTA 2011, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, ενώ, νωρίτερα στις νέες υπερσύγχρονες μονάδες της Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης από 11 έως 15 Απριλίου, θα διεξαχθεί ο τελικός της Ευρώπης.
Οι ομάδες των τεχνικών που φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα προχωρούν στους περιφερειακούς τελικούς, όπου θα δείξουν τις πρακτικές τους ικανότητες.
VISTA είναι μία εκπαιδευτική πρωτοβουλία με τη μορφή διαγωνισμού και είναι ανοιχτή σε όλες τις κατηγορίες του προσωπικού των εξουσιοδοτημένων συνεργείων και αντιπροσωπειών της Volvo ανά τον κόσμο. Ομάδες μέχρι τεσσάρων ατόμων δεν δοκιμάζονται μόνο για την τεχνική κατάρτισή τους στις εργασίες service και επισκευών αλλά και σε εμπορικά θέματα όπως οι εγγυήσεις, τα ανταλλακτικά και η διαχείριση. Η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα και η προσεκτική προετοιμασία είναι στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχία.

Στο ίδιο τεύχος #276

PreviousNext