Τροχοί & TIR

Η Σωστή Επιλογή Επαγγελματικού Αυτοκινήτου

Η αγορά ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου, σήμερα αποκτά εξαιρετική σημασία, όχι μόνο γιατί πρέπει να καλύπτει πλήρως τις μεταφορικές ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή, αλλά κυρίως γιατί σχετίζεται άμεσα
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Η Σωστή Επιλογή Επαγγελματικού Αυτοκινήτου
Η Σωστή Επιλογή Επαγγελματικού Αυτοκινήτου

Η αγορά ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου, σήμερα αποκτά εξαιρετική σημασία, όχι μόνο γιατί πρέπει να καλύπτει πλήρως τις μεταφορικές ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή, αλλά κυρίως γιατί σχετίζεται άμεσα με την ανταγωνιστικότητα των διακινούμενων προϊόντων. Παράγοντες όπως η οικονομία, η ασφάλεια, η διαθεσιμότητα, το κόστος κτήσης ενός οχήματος, οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις στην κυκλοφορία του, η παραγγελία έξτρα εξοπλισμού, ο τύπος του χώρου φόρτωσης και της υπερκατασκευής επηρεάζουν δραματικά τη λειτουργία του.

Στο βιβλίο «Η Σωστή Επιλογή Επαγγελματικού Αυτοκινήτου» ο συγγραφέας καταγράφει το σύνολο των κριτηρίων επιλογής οχημάτων από 2 μέχρι 44 τόνους μικτού βάρους και για όλες τις μεταφορικές εφαρμογές.

Το δεύτερο μέρος του βιβλίου αποτελείται από έναν πλήρη κατάλογο των κυκλοφορούντων σήμερα οχημάτων, και από έναν πίνακα εταιρειών - διευθύνσεων όλων των ευρωπαίων κατασκευαστών ρυμουλκουμένων.

Ακολουθεί, ο πίνακας των ελλήνων εισαγωγέων- αντιπροσώπων φορτηγών αυτοκινήτων, των αμαξοποιών και κατασκευαστών της χώρας μας, καθώς και των ειδικών υπερκατασκευαστών πάνω σε πλαίσια φορτηγών.

Τιμή 19 ευρώ, περιλαμβανομένου ΦΠΑ. Αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα πλέον 4 ευρώ αντικαταβολής.

Διάθεση: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗ Α.Ε.

Ιπποκράτους 91, 106 80 Αθήνα

Τηλ. 210 3609848, 210 3602326, Fax: 210 3608131

E-mail: info@agrimanaki.com

Στο ίδιο τεύχος #277

Με τριαξονικό Daf XF 105
Θεσσαλονίκη-Γιάννενα με Scania R 730
PreviousNext