Τροχοί & TIR

TRUCK FESTIVAL 2011

Ασπρόπυργος 7- 8 - 9 Οκτωβρίου 2011 Στον Ασπρόπυργο, το μεγαλύτερο μεταφορικό κόμβο της χώρας και σταυροδρόμι χιλιάδων φορτηγών σε καθημερινή βάση, θα διεξαχθεί φέτος το TRUCK FESTIVAL 2011. Με
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
TRUCK FESTIVAL 2011
TRUCK FESTIVAL 2011

Ασπρόπυργος 7- 8 - 9 Οκτωβρίου 2011

  Στον Ασπρόπυργο, το μεγαλύτερο μεταφορικό κόμβο της χώρας και σταυροδρόμι χιλιάδων φορτηγών σε καθημερινή βάση, θα διεξαχθεί φέτος το TRUCK FESTIVAL 2011.

  Με είσοδο από τη Λ. ΝΑΤΟ, τον πλέον πολυσύχναστο δρόμο διέλευσης φορτηγών της χώρας μας, εκτείνεται το Εκθεσιακό Κέντρο Ασπροπύργου, το οποίο για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει την κορυφαία γιορτή των αυτοκινητιστών που είναι ταυτόχρονα και η μεγαλύτερη Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, ρυμουλκουμένων και συναφών προϊόντων & υπηρεσιών.



  Η φετινή διοργάνωση έρχεται μετά από δύο αναβολές και πραγματοποιείται κατά γενική απαίτηση όλων των αυτοκινητιστών της χώρας που φέρονται αποφασισμένοι να στηρίξουν το δικό τους θεσμό, να εκδηλώσουν την αγάπη τους για το φορτηγό και να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα και ό,τι καινούργιο έχει να παρουσιάσει το «Transport Industry» γι΄ αυτούς.



  Αυτή η καθολική απαίτηση των ανθρώπων της Μεταφοράς να ζήσουν τις μοναδικές, αξέχαστες στιγμές στο δικό τους ξεχωριστό περιβάλλον, είχε φυσικό αποδέκτη τον δημιουργό και οργανωτή του Truck Festival που έλαβε την απόφαση διεξαγωγής του, εκτιμώντας ότι το πανελλαδικό αυτό αίτημα των αυτοκινητιστών θα εκδηλωθεί με μια μαζική προσέλευση στον Ασπρόπυργο το τριήμερο 7-8-9, Οκτωβρίου.

PreviousNext