Τροχοί & TIR

CITAN: Το νέο βανάκι πόλης με το αστέρι

CITAN: Το νέο αυτοκίνητο της Mercedes-Benz σε συμπαραγωγή και συνεργασία με τη γαλλική Renault. Για πρώτη φορά, το αστέρι θα τοποθετηθεί στη μάσκα ελαφρού city van που παρουσιάστηκε στις 3 Φεβρουαρί
από Μανώλης Αγριμανάκης | Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
CITAN: Το νέο βανάκι πόλης με το αστέρι
CITAN: Το νέο βανάκι πόλης με το αστέρι

CITAN: Το νέο αυτοκίνητο της Mercedes-Benz σε συμπαραγωγή και συνεργασία με τη γαλλική Renault. Για πρώτη φορά, το αστέρι θα τοποθετηθεί στη μάσκα ελαφρού city van που παρουσιάστηκε στις 3 Φεβρουαρίου στο Sindelfingen της Γερμανίας σε μια ειδική εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε και ο εκδότης του «ΤΡΟΧΟΙ & TIR», Μανώλης Αγριμανάκης, και είδε από κοντά ένα από τα πρώτα πρωτότυπα οχήματα.

Το CITAN (σύνθεση των λέξεων City και Titan) θα καλύψει την ελαφρότερη κατηγορία, μέχρι 3,5 τόνους μικτού βάρους και είναι χτισμένο πάνω στο σασί του Kangoo, αλλά με πλήθος διαφοροποιήσεων ως προς τον εσωτερικό χώρο, ορισμένα μηχανικά μέρη, ενώ εμφανής είναι η διαφορά στην εξωτερική εμφάνιση.



Θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σε εκδόσεις πετρελαίου και βενζίνης, ενώ πολύ νωρίτερα, στο τεύχος Απριλίου, οι αναγνώστες του «Τ&Τ» θα γνωρίζουν τα πάντα για το νέο βανάκι, αφού θα έχει προηγηθεί (9 Μαρτίου) το πρώτο, σε παγκόσμιο επίπεδο, test drive, από τον εκδότη του «Τ&Τ». Οι μέχρι στιγμής πάντως πληροφορίες αναφέρουν, ότι θα είναι ιδιαίτερα οικονομικό, με μοτέρ Euro 5, θα έχει υψηλά στάνταρ ασφαλείας (ESP) και πολύ καλή σχέση ωφέλιμου φορτίου με το μικτό βάρος του.

PreviousNext