Τροχοί & TIR

Ο καλύτερος οδηγός του διαγωνισμού Scania

Στα «πέναλτι» αναδείχθηκε τελικά ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της Scania “Young European Truck Driver 2012” για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα οδηγού. Πρώτος νικητής και καλύτερος Έλληνας οδηγός, ο Βασίλης Ταμπουρατζής, που επικράτησε μετά από πολύωρη μονομαχία του δεύτερου νικητή Κωνσταντίνου Τσάγκα. Μετά από μια σειρά δύσκολων τεστ δεξιοτεχνίας με ελιγμούς εξαιρετικής ακρίβειας, Ταμπουρατζής και Τσάγκας αναδείχθηκαν ισόπαλοι και έτσι πέρασαν στην διαδικασία των «πέναλτι». Συγκεκριμένα θα έπρεπε να φέρουν το κέντρο του μπροστινού προφυλακτήρα πάνω στο κέντρο ενός μικρού στόχου που βρισκόταν στο έδαφος. (Λεπτομέρεια: δεν υπήρχε καθρέφτης προφυλακτήρα).
από Μανώλης Αγριμανάκης | Δευτέρα 11/06/2012 - 17:10
Κοινοποίηση στα Social Media

Στα «πέναλτι» αναδείχθηκε τελικά ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της Scania “Young European Truck Driver 2012” για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα οδηγού. Πρώτος νικητής και καλύτερος Έλληνας οδηγός, ο Βασίλης Ταμπουρατζής, που επικράτησε μετά από πολύωρη μονομαχία του δεύτερου νικητή Κωνσταντίνου Τσάγκα.
Μετά από μια σειρά δύσκολων τεστ δεξιοτεχνίας με ελιγμούς εξαιρετικής ακρίβειας, Ταμπουρατζής και Τσάγκας αναδείχθηκαν ισόπαλοι και έτσι πέρασαν στην διαδικασία των «πέναλτι». Συγκεκριμένα θα έπρεπε να φέρουν το κέντρο του μπροστινού προφυλακτήρα πάνω στο κέντρο ενός μικρού στόχου που βρισκόταν στο έδαφος. (Λεπτομέρεια: δεν υπήρχε καθρέφτης προφυλακτήρα).
Οι δύο μονομάχοι ξεκίνησαν τις προσπάθειες κι εκείνος ο οποίος θα τα κατάφερνε στο παραπάνω τεστ, θα ανακυρησσόταν και νικητής. Αυτός ήταν ο Βασίλης Ταμπουρατζής ο οποίος το Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στη Σουηδία και θα συναγωνιστεί με τους καλύτερους οδηγούς όλων των άλλων χωρών της Ευρώπης. Ο τελικός παγκόσμιος νικητής θα κερδίσει έναν καινούργιο τράκτορα Scania R.
Δεύτερος λοιπόν νικητής ο Κωνσταντίνος Τσάγκας και τρίτος ο Παύλος Κοκκινίδης.
Συγχαρητήρια και στους τρεις και σε όσους έφτασαν στον τελικό αυτού του διαγωνισμού που έτρεξε με μεγάλη επιτυχία σε Λάρισα, Πάτρα, Κρήτη, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα με χορηγούς επικοινωνίας τα περιοδικά ΤΡΟΧΟΙ & TIR και TRUCK No 1.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιουλίου.

PreviousNext