Τροχοί & TIR

Νέο Volkswagen Cross Caddy

Η VW Επαγγελματικά Οχήματα συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της με αμείωτο ρυθμό. Τελευταία προσθήκη, το νέο Cross Caddy του οποίου η διάθεση στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει αρχές του 2013. Η ονομασία «Cross» προέρχεται από αντίστοιχες εκδόσεις επιβατικών –Polo, Golf και Touran- μοντέλων του κατασκευαστή που περιγράφονται από τον ίδιο ως οχήματα ελεύθερου χρόνου ή «λάιφστάϊλ.
Σάββατο 15/09/2012 - 11:07
Κοινοποίηση στα Social Media

Η VW Επαγγελματικά Οχήματα συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της με αμείωτο ρυθμό. Τελευταία προσθήκη, το νέο Cross Caddy του οποίου η διάθεση στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει αρχές του 2013. Η ονομασία «Cross» προέρχεται από αντίστοιχες εκδόσεις επιβατικών –Polo, Golf και Touran- μοντέλων του κατασκευαστή που περιγράφονται από τον ίδιο ως οχήματα ελεύθερου χρόνου ή "λάιφστάϊλ".

Σε ό,τι αφορά στην τοποθέτηση της συγκεκριμένης έκδοσης στην σειρά Caddy, αυτή θα είναι η κορυφαία σε επίπεδο εξοπλισμού, πιο «πάνω» κι από το μέχρι πρότινος πλούσια εξοπλισμένο, επετειακό Caddy Edition 30. Διαθέτει πολλά στοιχεία περαιτέρω εξατομίκευσης και (αισθητικές κυρίως) παρεμβάσεις (και) για ελαφριά εκτός δρόμου χρήση. Εξωτερικά, ξεχωρίζουν οι ζάντες ελαφρού κράματος τύπου «Canyon», διαστάσεων 205/50 R 17, και η ειδική βαφή «Viper Green» που δεν διατίθεται για κανένα άλλο μοντέλο της σειράς.

Το νέο Cross Caddy θα διατίθεται αποκλειστικά σε έκδοση Trendline, με διαμόρφωση 5 ή 7 καθισμάτων –με το «κοντό» μεταξόνιο σε κάθε περίπτωση- με τη σπέσιαλ βαφή που αναφέραμε πιο πάνω και άλλες 8 επιλογές σε χρώματα. Η VW δεν παραλείπτει να τονίσει ότι, πέρα, από τη μοναδικότητα του συγκεκριμένου Caddy, έμφαση έχει δοθεί και στην πρακτικότητα, κυρίως μέσω πληθώρας επιλογών σε γραμμή μετάδοσης κίνησης ικανών να μετατρέψουν το Caddy σε «πολυεργαλείο». Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο θα προσφέρεται με όλους τους γνωστούς κινητήρες βενζίνης (TSI), πετρελαίου (TDI), φυσικού αερίου και LPG της VW, με απόδοση από 86 έως 170 hp. Τέλος, είναι δυνατή η επιλογή του συστήματος τετρακίνησης 4Motion καθώς και των γνωστών κιβωτίων διπλού συμπλέκτη DSG.

PreviousNext