Τροχοί & TIR

Truck Show North 2013...

Με την παρουσία εκατοντάδων θεατών και φτιαγμένων φορτηγών απ' όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Truck Show North 2013, ένας θεσμός ο οποίος ξεκίνησε και καθιερώθηκε από την Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ το 2006. Η μεγάλη γιορτή του φορτηγού στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 25-26-27 Οκτωβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και τα είχε όλα...Supertrucks με εξωτερικές βελτιώσεις, εντυπωσιακές αερογραφίες, χλιδάτα εσωτερικά, πανέμορφα κορίτσια και φυσικά πλούσιο θέαμα αγωνιστικών φορτηγών! Ο Πανελλήνιος Σύλλογος φίλων φορτηγού και το Truck Racing Club διοργάνωσαν με τη συνεργασία της Λέσχης Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών και την υποστήριξη του ΤΡΟΧΟΙ & TIR το πολυαναμενόμενο TRUCK SHOW αφήνοντας οδηγούς και θεατές απόλυτα ικανοποιημένους. Ο Σύλλογος έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη ενώ το Truck Racing Club την πόλη της Κοζάνης και τα μέλη τους, τα οποία αυξάνονται συνεχώς, είναι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Θερμά συγχαρητήρια να δώσουμε στον πρόεδρο του Π.Σ.Φ.Φ κ. Κώστα Μυλωνά και τον γραμματέα κ. Βαλάντη Παπαδόπουλο οι οποίοι έτρεχαν διαρκώς για να συντονίζουν σωστά την εκδήλωση. Ο Σύλλογος Φίλων Φορτηγού και το Truck Racing Club, τα προεδρεία και τα μέλη αυτών κατάφεραν και έδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τι σημαίνει γιορτή του φορτηγού! Πλούσιο φωτορεπορτάζ στη σελίδα 114 του ΤΡΟΧΟΙ & TIR Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί.
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 01/12/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με την παρουσία εκατοντάδων θεατών και φτιαγμένων φορτηγών απ' όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Truck Show North 2013, ένας θεσμός ο οποίος ξεκίνησε και καθιερώθηκε από την Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ το 2006. Η μεγάλη γιορτή του φορτηγού στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 25-26-27 Οκτωβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και τα είχε όλα...Supertrucks με εξωτερικές βελτιώσεις, εντυπωσιακές αερογραφίες, χλιδάτα εσωτερικά, πανέμορφα κορίτσια και φυσικά πλούσιο θέαμα αγωνιστικών φορτηγών!
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος φίλων φορτηγού και το Truck Racing Club διοργάνωσαν με τη συνεργασία της Λέσχης Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών και την υποστήριξη του ΤΡΟΧΟΙ & TIR το πολυαναμενόμενο TRUCK SHOW αφήνοντας οδηγούς και θεατές απόλυτα ικανοποιημένους. Ο Σύλλογος έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη ενώ το Truck Racing Club την πόλη της Κοζάνης και τα μέλη τους, τα οποία αυξάνονται συνεχώς, είναι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Θερμά συγχαρητήρια να δώσουμε στον πρόεδρο του Π.Σ.Φ.Φ κ. Κώστα Μυλωνά και τον γραμματέα κ. Βαλάντη Παπαδόπουλο οι οποίοι έτρεχαν διαρκώς για να συντονίζουν σωστά την εκδήλωση. Ο Σύλλογος Φίλων Φορτηγού και το Truck Racing Club, τα προεδρεία και τα μέλη αυτών κατάφεραν και έδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τι σημαίνει γιορτή του φορτηγού!
Πλούσιο φωτορεπορτάζ στη σελίδα 114 του ΤΡΟΧΟΙ & TIR Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

PreviousNext