Τροχοί & TIR

4η Πανελλήνια Συνάντηση Φίλων Φορτηγού

Ήταν όλοι εκεί. Μέλη και φίλοι του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Φορτηγού από διάφορες πόλεις της Ελλάδας για να τιμήσουν το μεγάλο club του φορτηγού και να περάσουν όμορφα. Άλλωστε η κοινή αγάπη όλων των φίλων του συλλόγου είναι το φορτηγό. Η 4η πανελλήνια συνάντηση τα είχε όλα, γυαλισμένα τρακτόρια, όμορφες παρουσίες, περισσότερα από 180 άτομα, πολύ φαγητό και χορό μέχρι πρωίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Μαρτίου σε κοσμικό κέντρο στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, όπου από νωρίς κατέφταναν τρακτόρια κατακλύζοντας τον προαύλιο χώρο του. Πρόσωπα γνώριμα και χαρούμενα που για ακόμη μια χρονιά τους έφερε κοντά ο σύλλογος, ξεχνώντας έστω για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Σε σύντομο χαιρετισμό τους τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, Κώστας Μυλωνάς, Βασίλης Μελιόπουλος, Βαλάντης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Κουρτίδης ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους, τους ευχήθηκαν καλούς δρόμους και υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γλέντι υπό τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας την οποία διηύθυνε καλλιτεχνικά ο Σκανιάκιας Βασίλης Τσάτμαλης. Ο σύλλογος από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα έχει να αναδείξει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, με αποκορύφωμα τη συλλογή και μεταφορά αφιλοκερδώς πενήντα τόνων τροφίμων στους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς το Φεβρουάριο. Το προεδρείο του συλλόγου φίλων φορτηγού αλλά και του Truck Racing Club ανανέωσαν το ραντεβού με όλα τα μέλη και τους φίλους τους στη μεγάλη έκθεση του φορτηγού, στο Transport Show 2014, στο M.E.C Παιανίας στις 29 Μαΐου με 1 Ιουνίου. Πλούσιο φωτορεπορτάζ στο TRUCK No 1 που κυκλοφορεί με το ΤΡΟΧΟΙ & TIR Απριλίου.
από Παύλος Μαυρομύτης | Τρίτη 01/04/2014 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ήταν όλοι εκεί. Μέλη και φίλοι του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Φορτηγού από διάφορες πόλεις της Ελλάδας για να τιμήσουν το μεγάλο club του φορτηγού και να περάσουν όμορφα. Άλλωστε η κοινή αγάπη όλων των φίλων του συλλόγου είναι το φορτηγό. Η 4η πανελλήνια συνάντηση τα είχε όλα, γυαλισμένα τρακτόρια, όμορφες παρουσίες, περισσότερα από 180 άτομα, πολύ φαγητό και χορό μέχρι πρωίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Μαρτίου σε κοσμικό κέντρο στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, όπου από νωρίς κατέφταναν τρακτόρια κατακλύζοντας τον προαύλιο χώρο του. Πρόσωπα γνώριμα και χαρούμενα που για ακόμη μια χρονιά τους έφερε κοντά ο σύλλογος, ξεχνώντας έστω για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Σε σύντομο χαιρετισμό τους τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, Κώστας Μυλωνάς, Βασίλης Μελιόπουλος, Βαλάντης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Κουρτίδης ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους, τους ευχήθηκαν καλούς δρόμους και υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γλέντι υπό τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας την οποία διηύθυνε καλλιτεχνικά ο Σκανιάκιας Βασίλης Τσάτμαλης.

Ο σύλλογος από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα έχει να αναδείξει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, με αποκορύφωμα τη συλλογή και μεταφορά αφιλοκερδώς πενήντα τόνων τροφίμων στους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς το Φεβρουάριο. Το προεδρείο του συλλόγου φίλων φορτηγού αλλά και του Truck Racing Club ανανέωσαν το ραντεβού με όλα τα μέλη και τους φίλους τους στη μεγάλη έκθεση του φορτηγού, στο Transport Show 2014, στο M.E.C Παιανίας στις 29 Μαΐου με 1 Ιουνίου.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ στο TRUCK No 1 που κυκλοφορεί με το ΤΡΟΧΟΙ & TIR Απριλίου.

PreviousNext