Τροχοί & TIR

T High Renault Sport Racing

Μια συλλεκτική έκδοση της ναυαρχίδας της, δημιούργησε η Renault Trucks σε συνεργασία με τη Renault Sport Racing. Το φορτηγό ονομάζεται T High Renault Sport Racing, θα κατασκευαστεί σε μόλις 99 μονάδ
Πέμπτη 02/08/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μια συλλεκτική έκδοση της ναυαρχίδας της, δημιούργησε η Renault Trucks σε συνεργασία με τη Renault Sport Racing.

Το φορτηγό ονομάζεται T High Renault Sport Racing, θα κατασκευαστεί σε μόλις 99 μονάδες και διαθέτει την εμβληματική κίτρινη (Sirius) απόχρωση των αγωνιστικών μονοθέσιων της ομάδας Renault Sport Racing Formula One.

Η κίτρινη - μαύρη καρό σημαία ενδυναμώνει περαιτέρω τον οπτικό δεσμό μεταξύ του φορτηγού και των σπορ μοντέλων της Renault Sport. Μαύρη γυαλιστερή απόχρωση διαθέτουν τα καπάκια των καθρεπτών, αλλά και η γρίλια της μάσκας. Κάθε όχημα φέρει αριθμημένη ταμπέλα – ταυτότητα.

Το κίτρινο – μαύρο του πράγματος, συνεχίζεται και στο εσωτερικό του T High Renault Sport Racing, όπου τα καθίσματα της Recaro και το τιμόνι, είναι επενδυμένα με μαύρο δέρμα που φέρει κίτρινες ραφές. Το ταμπλό διαθέτει carbon φινίρισμα και οι αεραγωγοί έχουν κίτρινο περίβλημα.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί πως το T High Renault Sport Racing εξοπλίζεται με έναν κινητήρα 13 λίτρων, ο οποίος στη συγκεκριμένη έκδοση αποδίδει 520 ίππους και συνεργάζεται με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο Optidriver.

PreviousNext