Τροχοί & TIR

Νέα LED HELLA

Μια νέα σειρά προβολέων και φάρων τεχνολογίας LED, παρουσίασε πρόσφατα η HELLA. Αναλυτικότερα, οι νέοι full LED βοηθητικοί προβολείς φορτηγών, εντάσσονται στις γνωστές σειρές Luminator και Rallye 30
Τρίτη 22/10/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μια νέα σειρά προβολέων και φάρων τεχνολογίας LED, παρουσίασε πρόσφατα η HELLA.

Αναλυτικότερα, οι νέοι full LED βοηθητικοί προβολείς φορτηγών, εντάσσονται στις γνωστές σειρές Luminator και Rallye 3003 της HELLA. Σημαντικό είναι πως οι προηγούμενης γενιάς προβολείς τεχνολογίας αλογόνου, μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε LED. Σημειώνεται πως οι προβολείς LED Luminator και LED Rallye 3003 δουλεύουν στα 12 και 24 Volt και πως χάρη στο εξαγωνικό τους σχήμα και την τεχνολογία φωτισμού EdgeLight, εκπέμπουν ένα χαρακτηριστικό δυνατό φωτεινό μοτίβο.

Στο μεταξύ, την τεχνολογία EdgeLight που προέρχεται από την αυτοκινητοβιομηχανία, συναντάμε και στο νέο φάρο της HELLA που ακούει στο όνομα «K-LED Rebelution». Στο νέο μοντέλο, το φως εξέρχεται από μια στενή λωρίδα ύψους 8 χλστ. και όχι μέσα από τον θόλο της κορυφής όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Ο φάρος έχει συνολικό ύψος 60 χλστ. και πληροί τις νομικές απαιτήσεις της ευρωπαϊκής οδηγίας ECE R 65 για τους φάρους και ως εκ τούτου έχει λάβει έγκριση για χρήση σε δημόσιους δρόμους.

PreviousNext