Τεύχος #378 - Οκτώβριος 2019

Διαβάστε αυτό το Μήνα - Τεύχος #378

Το επικαθήμενο της μεταφορικής του Δήμου Φαλέκα μεταφέρει ευπαθή προϊόντα από την Ελλάδα προς βαλκανικές και ευρωπαϊκές χώρες. Σταθερό πάτημα του συρμού στις στροφές ακόμη και όταν κινείται με υψηλή ταχύτητα.
Στη νέα-έκτη-γενιά του Mitsubishi L200 οι αλλαγές αγγίζουν το 51% σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.
Για τα βαρέα οχήματα η νομοθεσία δεν επιτρέπει την απόκτησή τους με λειτουργική μίσθωση.
Φορτώνοντας φρούτα και λαχανικά στο κατάστημα του Δημήτρη Τσώκου στη Χαλκίδα.
Με μήκος λίγο πάνω από τα 4 μέτρα, το νέας γενιάς Fiesta Van διαθέτει σύγχρονης σχεδίασης αμάξωμα, το οποίο αποπνέει στιβαρότητα.
Άμεσος και αποδοτικός ο κινητήρας, o οποίος εξασφαλίζει καλές ρεπρίζ και διατηρεί υψηλή μέση ωριαία ταχύτητα. Αποδίδει 428 ίππους στις 1.800 σ.α.λ και μέγιστη ροπή 2.100 Nm από τις 1.100 σ.α.λ.
Ο Κώστας Λιβάνιος με το Scania του.
Πελάτες και φίλοι της μάρκας, δημιουργούσαν τις δικές τους παρέες και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα της δουλειάς τους. Ενδιαφέρον και ευχάριστο για τους οικοδεσπότες υπήρξε το γεγονός ότι αρκετοί πελάτες παρέμειναν στο χώρο ως αργά και προχώρησαν σε παραγγελίες, όπως πληροφορηθήκαμε αρμοδίως.
Από εμάς οι Έλληνες επαγγελματίες μπορούν να έχουν τα πάντα, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Schmitz Cargobull Ελλάδος, Christoph Dehne.
Το 143 της μεταφορικής Πατρικάκης από τα Χανιά Κρήτης.
Στην πράξη, είναι τα ΚΤΕΛ αυτά που επιδοτούν την κοινωνική πολιτική της κάθε κυβέρνησης, υπογράμμισε ο κ. Φάτσιος, παραθέτοντας και τους σχετικούς αριθμούς.
Το λεωφορείο του κ. Σπύρου Πελεκάνου, το R 495 του 1962, με το οποίο εκτελούσε δρομολόγια στο νομό Βοιωτίας αλλά και πιο μακρινά προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο κινητήρας του αποδίδει 130 ίππους. Μια ακόμη αξιόπιστη κατασκευή της Βιαμάξ.
Road Alone…Never Home!
Το εργοστάσιο της Nissan στο Σάντερλαντ της Αγγλίας.
Mercedes-Benz eCitaro
Τα κλειδιά για το 100.000o  όχημα παραδόθηκαν από τον πρόεδρο της DAF Trucks, Harry Wolters, στον Luc Gheys, συνιδιοκτήτη της εταιρείας Groep Gheys από το Βέλγιο.