Τροχοί & TIR

Με φορτιστές ηλεκτρικών η Γέφυρα

Φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων τοποθετήθηκαν πρόσφατα στους δύο χώρους στάθμευσης που βρίσκονται στις δύο πλευρές των διοδίων της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου. Επιπλέον, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα
Τετάρτη 02/10/2019 - 12:58
Κοινοποίηση στα Social Media

Φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων τοποθετήθηκαν πρόσφατα στους δύο χώρους στάθμευσης που βρίσκονται στις δύο πλευρές των διοδίων της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 15 χρόνια λειτουργίας της Γέφυρας, παρουσιάστηκε σε εκπροσώπους του Τύπου το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα του στόλου της, ένα Nissan LEAF, το αμάξωμα του οποίου είναι επενδεδυμένο με αυτοκόλλητα γραφικά, όπου αναγράφεται το νέο σύνθημα της Γέφυρας «Το κλίμα αλλάζει, αλλάζουμε κι εμείς».

«Στη Γέφυρα εργαζόμαστε με ένα συστηματικό τρόπο που βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο. Στο πνεύμα της συνεχούς βελτίωσης έχουμε ως στόχο και τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος. Στους άμεσους στόχους μας είναι η μείωση κατανάλωσης ρεύματος, η μείωση ρύπων διοξειδίου του άνθρακα και το άνοιγμα στην ηλεκτροκίνηση των οχημάτων», δήλωσε σχετικά η Προϊσταμένη Ποιότητας, Υγείας, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος της Γέφυρας, κα. Ελένη Κονδύλη.

Αξίζει να αναφερθεί πως στα 15 χρόνια λειτουργίας της Γέφυρας, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 61 εκατομμύρια διελεύσεις οχημάτων όλων των ειδών. Μάλιστα, οι διελεύσεις παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια μία σταδιακά ανοδική πορεία, γεγονός που αποδίδεται και στην αμφίπλευρη σύνδεση της Γέφυρας με το σύγχρονο αυτοκινητοδρομικό δίκτυο που επετεύχθη το 2017.

Το Nissan LEAF της Γέφυρας.
PreviousNext