Η εταιρεία μεταφοράς αυτοκινήτων Top Line διαθέτει στο στόλο της 35 ιδιόκτητα φορτηγά και 17 συνεργαζόμενα. Όλα τα φορτηγά της εξοπλίζονται με τα πλέον σύγχρονα συστήματα φόρτωσης για την ασφαλή μεταφορά των οχημάτων.

Πρόσφατα αγόρασε ένα καινούργιο DAF CF, με αυτοκινητάμαξα μάρκας Kassbohrer και ταξιδεύει εντός και εκτός Ελλάδας. Συναντήσαμε τον οδηγό του, Γιώργο Σουλίδη, στις εγκαταστάσεις της μεταφορικής στον Ασπρόπυργο, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το CF, κυρίως στο ζήτημα της αξιοπιστίας και της οικονομίας.

Καμπίνα

Η καμπίνα είναι χρώματος λευκού, μη μεταλλικού, τύπου Sleeper. Οι κύριοι και ευρυγώνιοι καθρέφτες είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι. Τα φώτα ημέρας είναι με τέσσερα Led σε κάθε πλευρά και είναι ενσωματωμένα στα φωτιστικά σώματα. Οι προβολείς ομίχλης είναι τοποθετημένοι στον προφυλακτήρα. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται ξύστρα πάγου για τον ευκολότερο καθαρισμό του παρμπρίζ και των πλευρικών παραθύρων τους χειμερινούς μήνες. Το πλάτος της καμπίνας είναι 2.300 χιλιοστά.

Η είσοδος στο εσωτερικό της καμπίνας γίνεται από δύο σκαλοπάτια με το πρώτο να βρίσκεται χαμηλά στο έδαφος για την ευκολότερη από/επιβίβαση του οδηγού. Το τιμόνι είναι μαλακής υφής, μαύρου χρώματος, και από τα κουμπιά που είναι τοποθετημένα σε αυτά γίνεται ο χειρισμός του ηχοσυστήματος, του περιοριστή ταχύτητας και του cruise control. Το εσωτερικό είναι σε χρωματισμό Dark Sand, το ταμπλό έχει μαύρο φινίρισμα και η επένδυση καμπίνας είναι με ύφασμα. Το κάθισμα οδηγού είναι τύπου Comfort Air, με πνευματική στήριξη μέσης. Διαθέτει ενσωματωμένο προσκέφαλο και ζώνη ασφαλείας τριών σημείων. Επιπλέον, εφοδιάζεται με υποβραχιόνιο στη δεξιά πλευρά του. Το κάθισμα του συνοδηγού είναι σταθερό και φέρει επίσης ενσωματωμένο προσκέφαλο και ζώνη ασφαλείας τριών σημείων.

Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση της νέας αυτοκινητάμαξας της μεταφορικής εταιρείας Top Line, στο τεύχος Ιανουαρίου (381) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.