Τροχοί & TIR

Ρομποτικό «picking» στον Όμιλο FDL

Ο όμιλος FDL GROUP σε συνεργασία με την εταιρεία GEEK+ που εξειδικεύεται στην ρομποτική και στις εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης στα logistics, έφερε πρώτη στην Ελλάδα τα ρομπότ Geek Plus. Αναλυτικότε
Κυριακή 05/04/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο όμιλος FDL GROUP σε συνεργασία με την εταιρεία GEEK+ που εξειδικεύεται στην ρομποτική και στις εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης στα logistics, έφερε πρώτη στην Ελλάδα τα ρομπότ Geek Plus.

Αναλυτικότερα, σε μία αποθήκη έκτασης 8.500 m2, ενσωματώθηκαν 20 μικρά ρομπότ, τα οποία εξυπηρετούν πάνω από 2.000 κωδικούς. «Σε συνέχεια της δήλωσης αλλά και δέσμευσή μας, ότι θέλουμε τόσο οι πελάτες μας να αισθάνονται περήφανοι για εμάς όσο και εμείς για αυτούς, συνεχίζουμε να ηγούμαστε των εξελίξεων και ειδικά των τεχνολογικών όπως κάναμε πάντα, να φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να λειτουργούμε προληπτικά. Η νέα εποχή στα Logistics έφτασε και στην Ελλάδα, και είμαστε περήφανοι γιατί αυτό το καταφέραμε πρώτοι εμείς», δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας, Βασίλης Καρακουλάκης.

«Το μέλλον έφτασε στην Ελλάδα και είναι τώρα! Όποιος επιθυμεί να περάσει στη νέα εποχή B2C και στις αυθημερόν παραδόσεις, στην FDL θα βρει πλέον τη λύση που θα τον οδηγήσει στην επιτυχία. Το νέο αυτό σύστημα, μπορεί να εφαρμοστεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στο λιανεμπόριο, στα φάρμακα και στα καλλυντικά, στα είδη ρουχισμού, στα καταναλωτικά προϊόντα κ.α.», συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της FDL, Αχιλλέας Μάμαλης.

PreviousNext