Τεύχος #384 - Απρίλιος 2020

Διαβάστε αυτό το Μήνα - Τεύχος #384

Χανιά-Θεσσαλονίκη με το MAN Lion’s Coach (παρμπρίζ 76) του Κώστα Αθανασάκη.
Σε τρεις εκδόσεις μήκους θα είναι διαθέσιμο το ανανεωμένο Vito, το λανσάρισμα του οποίου στη χώρα μας αναμένεται τον Ιούνιο.
Εξαιτίας του απαγορευτικού μείναμε στο Άγιον Όρος μια μέρα επιπλέον, οπότε είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε κάποια μοναστήρια, να προσκυνήσουμε λείψανα και εικόνες και να πάρουμε την ευλογία από τους γέροντες. Το Actros με φόντο την ιερά μονή Σίμωνος Πέτρας.
Το κοντομούρικο Mercedes-Benz του Γιάννη Αγγελή από τη Δαύλεια. Πετρέλαιο, λάδι στον κινητήρα και ξεκινάει το δρομολόγιό του χωρίς προβλήματα και ζημιές.
Ανακουφισμένοι οι δεκατρείς έλληνες διεθνομεταφορείς στο αεροδρόμιο του Ερμπίλ για να επιστρέψουν με πτήση charter στη χώρα μας. Βέβαια η αγωνία τους παραμένει στα ύψη σχετικά με το πότε θα πάρουν πάλι πίσω τα φορτηγά τους.
Ασύγκριτη ομορφιά το R της ContLift.
Την κίνηση του τρόλεϊ αναλαμβάνουν δύο ηλεκτρικά μοτέρ τα οποία κινούν δύο άξονες, έναν μπροστά και ένα πίσω. Οι μπαταρίες των 58 kWh φορτίζονται εν κινήσει μέσω ενός διπολικού παντογράφου.
Ακόμη και με την απλή παρατήρηση των στροβιλισμών του αέρα καθώς «ρέει» πάνω στο όχημα, οι μηχανικοί μπορούν να καταλήξουν σε χρήσιμα συμπεράσματα