Τροχοί & TIR

Ο άθλος της BYD

Πέντε εκατομμύρια μάσκες προσώπου και 300.00 μπουκάλια απολυμαντικού την ημέρα παράγει εδώ και λίγο καιρό η BYD, στο ειδικό εργοστάσιο που κατασκεύασε για αυτό τον σκοπό, σε ένα από τα βιομηχανικά τ
Σάββατο 04/04/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Πέντε εκατομμύρια μάσκες προσώπου και 300.00 μπουκάλια απολυμαντικού την ημέρα παράγει εδώ και λίγο καιρό η BYD, στο ειδικό εργοστάσιο που κατασκεύασε για αυτό τον σκοπό, σε ένα από τα βιομηχανικά της κέντρα στη Σεντσέν της Νότιας Κίνας.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό κατόρθωμα της γνωστής από τα ηλεκτρικά της λεωφορεία αυτοκινητοβιομηχανίας και δεν είναι καθόλου περίεργο πως η κυβέρνηση της Κίνας μας έστειλε πριν λίγες μέρες 1 εκ. μάσκες και μια μεγάλη ποσότητα αντισηπτικών σκευασμάτων.

Σημειώνεται πως η εν λόγω μονάδα αποτελεί τη μεγαλύτερη του είδους της παγκοσμίως, με την ημερήσιά της παραγωγή σε μάσκες να ισοδυναμεί με το ένα τέταρτο της συνολικής παραγωγής της Κίνας στις αρχές Φεβρουαρίου. Το εργοστάσιο στήθηκε σε μόλις δύο εβδομάδες και την τρίτη εβδομάδα ξεκίνησε η παραπάνω εντυπωσιακή παραγωγή με τις πρώτες παρτίδες να στέλνονται στο ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της επιδημίας.

PreviousNext