Τροχοί & TIR

Η χοροεσπερίδα του Old School Club Halkidiki

«Ο σύλλογος φίλων φορτηγού Old School Club Halkidiki ιδρύθηκε για να ενώσει τον κόσμο του φορτηγού καιαυτό το έχει καταφέρει». Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Ριζόπουλος
από Παύλος Μαυρομύτης | Δευτέρα 20/03/2023 - 10:43
Κοινοποίηση στα Social Media
Στον προαύλιο χώρο της εκδήλωσης κατέφτασαν οκτώ τράκτορες.
Στον προαύλιο χώρο της εκδήλωσης κατέφτασαν οκτώ τράκτορες.

«Ο σύλλογος φίλων φορτηγού Old School Club Halkidiki ιδρύθηκε για να ενώσει τον κόσμο του φορτηγού και
αυτό το έχει καταφέρει». Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Ριζόπουλος τον κόσμο στη χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου στο χωριό Διονυσίου Χαλκιδικής. 

Μια εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν περίπου πεντακόσια άτομα από διάφορες περιοχές της χώρας μας τιμώντας το σύλλογο και φυσικά το φορτηγό. Εκεί ήταν και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού καταγράφοντας διάφορα στιγμιότυπα.

Το προεδρείο του Old School Club Halkidiki. Θερμά συγχαρητήρια για την άριστη οργάνωση του συλλόγου.
Το προεδρείο του Old School Club Halkidiki. Θερμά συγχαρητήρια για την άριστη οργάνωση του συλλόγου.

Πετυχημένη η πορεία του συλλόγου

Μέχρι στιγμής μόνο θετικό μπορεί να είναι το πρόσημο για το Old School Club Halkidiki, το οποίο έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα πετυχημένο Truck Show στα Νέα Μουδανιά και παράλληλα έχει δείξει έμπρακτα το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα βοηθώντας συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Το βασικό συστατικό της επιτυχίας είναι η άψογη συνεργασία του Δ.Σ. και κατ' επέκταση όλων των μελών του συλλόγου, καθώς καταφέρνουν σε μικρό χρονικό διάστημα να προσφέρουν πολλά.

Το επόμενο Truck Show

Τα καλύτερα βέβαια έρχονται καθώς στις 29 και 30 Απριλίου ετοιμάζεται ένα ακόμη Truck Show στη Χαλκιδική στο οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει χαμός από φορτηγά και συμμετέχοντες. 

Ο Βασίλης Εδιάρογλου καλωσορίζοντας τον κόσμο.
Ο Βασίλης Εδιάρογλου καλωσορίζοντας τον κόσμο.

Χαιρετισμός του προεδρείου

Το μέλος του Old School Club Halkidiki Βασίλης Εδιάρογλου εκφώνησε τον εξής λόγο για λογαριασμό του προεδρείου: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω με λίγα λόγια για τη δράση του συλλόγου μας ο οποίος μετράει ένα έτος λειτουργίας. Παρόλα αυτά η απήχησή του είναι μεγάλη από τον κόσμο καθώς έχει 118 εγγεγραμμένα μέλη. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η αγάπη για το φορτηγό σαν φορτηγό αλλά και σαν επάγγελμα είναι τεράστια και μας το δείχνουν έμπρακτα σε κάθε μας βήμα και έργο μας. Κύριο μέλημά μας από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του συλλόγου είναι να βοηθήσουμε μέσα από την αγάπη μας για το φορτηγό τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.

Για αυτό και ο χαρακτήρας του είναι μη κερδοσκοπικός. Όλα τα έσοδα αυτής της εκδήλωσης θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κάποιες από τις δράσεις του συλλόγου μας είναι η βοήθειά μας στο κοινωνικό παντοπωλείο Νέας Προποντίδας δίνοντας τρόφιμα, στο παιδικό χωριό S.O.S Πλαγιαρίου με τη συγκέντρωση και μεταφορά αγαθών.

Με τα έσοδα της περσινής εκδήλωσης που έγινε τον Απρίλιο του 2022 βοηθήσαμε τον φίλο και συνάδελφο Γιάννη Δαμιανό από τη Χαλκίδα ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα πριν δύο χρόνια, ώστε να κατασκευαστεί ένας ανελκυστήρας για να διευκολύνει την είσοδό του στο σπίτι του.

Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι η βοήθειά σας είναι πολύτιμη και μετά το πρώτο Truck Show στα Νέα Μουδανιά που έγινε, σκεφτόμαστε στις 29-30 Απριλίου 2023 να πραγματοποιήσουμε την επόμενη εκδήλωσή μας και θα χαρούμε να μας στηρίξετε έμπρακτα με την παρουσία σας».

Το παρών έδωσε και το Axos team παρέα με τον Γιώργο Κουρέλο.
Το παρών έδωσε και το Axos team παρέα με τον Γιώργο Κουρέλο.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο τεύχος Μαρτίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #418

Το Isuzu Grand Toro διαθέτει τον τετρακύλινδρο κινητήρα CUMMINS ISB4.5E6, ο οποίος αποδίδει 210 ίππους στις 2.300 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 850 Nm από τις 1.200 – 1.500 σ.α.λ. Ο επίσης τετρακύλινδρος κινητήρας του Novo παράγει 190 ίππους ισχύος στις 2.600 σ.α.λ. και 510 Nm ροπής από τις 1.600 – 2.800 σ.α.λ.
Λευκή ομορφιά
PreviousNext