Τροχοί & TIR

Αγνοούνται τρεις Έλληνες (;) στο φλεγόμενο Olympia

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο φλεγόμενο πλοίο του Grimaldi με νεότερες πληροφορίες (Πηγή: Πρώτο θέμα) να αναφέρουν ότι μεταξύ των 12 αγνοούμενων βρίσκονται και 3 Έλληνες. Μέχρι στιγμής, έχουν τα
Παρασκευή 18/02/2022 - 13:33
Κοινοποίηση στα Social Media
olympia

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο φλεγόμενο πλοίο του Grimaldi με νεότερες πληροφορίες (Πηγή: Πρώτο θέμα) να αναφέρουν ότι μεταξύ των 12 αγνοούμενων βρίσκονται και 3 Έλληνες.

Μέχρι στιγμής, έχουν ταυτοποιηθεί 278 από τους 290 επιβαίνοντες, ενώ το πλοίο παραμένει τυλιγμένο σε μαύρους καπνούς. Πυροσβεστικά πλοία δίνουν μάχη να σβήσουν τις διάφορες εστίες φωτιάς, ενώ ελικόπτερο πετάει πάνω από το πλοίο, έτοιμο να παραλάβει όποιον επιβάτη εμφανιστεί στο κατάστρωμα.

Στο μεταξύ, η αγωνία για την τύχη των αγνοούμενων έχει μεταφερθεί στο Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας, το οποίο έχει στη διάθεσή του τη λίστα των επιβατών που επιβιβάστηκαν και η οποία (λίστα) θα συγκριθεί με τον αριθμό των διασωθέντων.

Ωστόσο, όπως ανέφερε το www.troxoikaitir.gr και το γνωρίζουν οι αυτοκινητιστές, πρόβλημα καταμέτρησης και ταυτοποίησης θα προκύψει, εφόσον διαπιστωθεί ότι στο πλοίο επέβαιναν και λαθρεπιβάτες, όχι σπάνιο φαινόμενο στη γραμμή της Ιταλίας.

PreviousNext