Τροχοί & TIR

Κακά μαντάτα από το OLYMPIA

Μετά τις πρώτες «καθησυχαστικές» ως συνήθως ανακοινώσεις για την πυρκαγιά στο OLYMPIA του ομίλου Grimaldi, έρχονται οι ανεπίσημες πληροφορίες που κάνουν λόγο για περισσότερους από δέκα αγνοούμενους
Παρασκευή 18/02/2022 - 11:37
Κοινοποίηση στα Social Media
olympia

Μετά τις πρώτες «καθησυχαστικές» ως συνήθως ανακοινώσεις για την πυρκαγιά στο OLYMPIA του ομίλου Grimaldi, έρχονται οι ανεπίσημες πληροφορίες που κάνουν λόγο για περισσότερους από δέκα αγνοούμενους και εκτεταμένες ζημιές στο γκαράζ των οχημάτων, όπου βρίσκονται περισσότερα από πενήντα αυτοκίνητα και ασυνόδευτα.



«Είναι ενδεχόμενο, μεταξύ των αγνοούμενων, να υπάρχουν και οδηγοί. Δυστυχώς, αρκετοί οδηγοί προτιμούν να κοιμηθούν στην καμπίνα του φορτηγού, παρά στην καμπίνα του πλοίου μαζί με άλλους τρεις και με τον φόβο της μετάδοσης του Covid-19», ανέφερε στο ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR διεθνομεταφορέας, ο οποίος, μάλιστα, είχε ταξιδέψει με το προηγούμενο προς Ελλάδα δρομολόγιο του πλοίου.



«Το θέμα των αγνοούμενων είναι πάντα πρόβλημα για τις αρχές», συνέχισε ο διεθνομεταφορέας, εξηγώντας ότι «συχνά στα ταξίδια προς Ιταλία υπάρχουν και λαθρεπιβάτες που κρύβονται σε διάφορα σημεία, που γίνονται επικίνδυνα σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς».



Η εμπειρία, δυστυχώς, έχει δείξει ότι οι καταστροφές μετά από πυρκαγιά σε πλοίο είναι πολύ μεγαλύτερες από τις αρχικές εκτιμήσεις και αυτό θεωρείται βέβαιο ότι θα επιβεβαιωθεί και στην περίπτωση του OLYMPIA.

 

PreviousNext