Τροχοί & TIR

Ακόμη 560 θέσεις προμισθωμένων ταξί στο Ελ. Βενιζέλος

Αυξάνονται κατά 560 οι θέσεις των προμισθωμένων ταξί στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΑΤΑ. Συγκεκριμένα, μετά την επικοινωνία του προέδρου του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου
Δευτέρα 04/07/2022 - 13:39
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: ΣΑΤΑ
Φωτό: ΣΑΤΑ

Αυξάνονται κατά 560 οι θέσεις των προμισθωμένων ταξί στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΑΤΑ.

Συγκεκριμένα, μετά την επικοινωνία του προέδρου του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου με τον Διευθυντή Εμπορικών Υπηρεσιών & Λειτουργίας Αεροσταθμού, Θεόδωρου Άγγλου, οριστικοποιήθηκαν -με επιστολή προς το ΣΑΤΑ- τα εξής:

«Mε δεδομένη την αύξηση των προμισθωμένων ταξί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αύριο 5.7.2022, θα παραχωρηθεί ένας χώρος 60 θέσεων στο χώρο στάθμευσης P1 και ένας χώρος 500 θέσεων δίπλα στο ΙΚΕΑ (ΙΚΕΑ overflow) για χρήση από τα προμισθωμένα ταξί. Ο ήδη υπάρχων διαγραμμισμένος χώρος στάθμευσης προμισθωμένων ταξί έξω από το επίπεδο των αφίξεων βεβαίως θα παραμείνει στη διάθεσή τους. Στην πύλη εισόδου (χώρος αφίξεων) θα χρησιμοποιηθεί ένας εκπρόσωπος του ΣΑΤΑ που θα έχει την ευθύνη του ελέγχου των προμισθωμένων ταξί. Η βοήθεια του ΣΑΤΑ στην ενημέρωση των συναδέλφων σας κρίνεται απαραίτητη και θα εκτιμηθεί αναλόγως από την Εταιρεία Αεροδρομίου».

PreviousNext