Τροχοί & TIR

Ακυρώθηκαν 47 δρομολόγια προς και από την Ιταλία - Αγανακτισμένοι οι διεθνομεταφορείς

Τις έντονες διαμαρτυρίες των διεθνομεταφορέων προκάλεσε η ακύρωση μεγάλου αριθμού δρομολογίων στις γραμμές τις Αδριατικής από τις ναυτιλιακές Grimaldi και Superfast, οι οποίες ανακοίνωσαν «διαμόρφωσ
Πέμπτη 20/12/2018 - 11:20
Κοινοποίηση στα Social Media

Τις έντονες διαμαρτυρίες των διεθνομεταφορέων προκάλεσε η ακύρωση μεγάλου αριθμού δρομολογίων στις γραμμές τις Αδριατικής από τις ναυτιλιακές Grimaldi και Superfast, οι οποίες ανακοίνωσαν «διαμόρφωση δρομολογίων» κατά το διάστημα των εορτών, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η «διαμόρφωση», ωστόσο, αφορούσε στην ακύρωση 47 δρομολογίων (24 δρομολογίων εξαγωγής και 23 δρομολογίων εισαγωγής), αριθμός απρόσμενα μεγάλος, που προκαλεί πλήθος αλυσιδωτών προβλημάτων στις μεταφορικές.

«Φορτία δεν φεύγουν, τα αυτοκίνητά μας μένουν καθηλωμένα και εμείς βρισκόμαστε εκτεθειμένοι στους πελάτες μας, που δεν μπορούν να παραλάβουν τα εμπορεύματά τους», ανέφερε στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR γνωστός διεθνομεταφορέας που δουλεύει στη γραμμή της Ισπανίας μέσω Ιταλίας.

«Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο. Κάνουν ό,τι θέλουν και δεν μας λογαριάζουν. Χάνουμε πελάτες εξαιτίας αυτών των ακυρώσεων, που φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο», ανέφερε με αγανάκτηση στον τόνο της φωνής του, άλλος, επίσης, γνωστός διεθνομεταφορέας με μεγάλο στόλο αυτοκινήτων και έδρα τον Ασπρόπυργο, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν θυμάται τόσες πολλές ακυρώσεις λόγω εορτών. «Για ακόμη μια φορά βλέπουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά των ναυτιλιακών γραμμών εις βάρος των Ελλήνων μεταφορέων, του Εισαγωγικού και Εξαγωγικού εμπορίου της χώρας μας», αναφέρει στο e-mail που λάβαμε ακόμη ένας διεθνομεταφορέας που λόγω έδρας (Πελοπόννησος), δουλεύει αναγκαστικά το λιμάνι της Πάτρας.

Εμείς δημοσιεύουμε στη συνέχεια τα δρομολόγια προς και από την Ιταλία, προκειμένου να λάβουν γνώση των ακυρώσεων όσοι αυτοκινητιστές και υπεύθυνοι στόλων δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί:

PreviousNext