Τροχοί & TIR

Αλεξανδρούπολη: Στην εντατική οδηγός γερανοφόρου από ηλεκτροπληξία

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή τον οδηγό γερανοφόρου οχήματος που έπαθε το μεσημέρι ηλεκτροπληξία. Το εργατικό ατύχημα προκάλεσε μπλακ άουτ στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα
Σάββατο 29/04/2023 - 20:23
Κοινοποίηση στα Social Media
εργατικο ατύχημα evros news
εργατικο ατύχημα evros news

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή τον οδηγό γερανοφόρου οχήματος που έπαθε το μεσημέρι ηλεκτροπληξία. Το εργατικό ατύχημα προκάλεσε μπλακ άουτ στην Αλεξανδρούπολη.


Σύμφωνα με το evros-news.gr ο οδηγός χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης στο εργοτάξιο που δούλευε στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για χειριστή γερανοφόρου οχήματος βαρέος τύπου, ο οποίος στις 14:00 το μεσημέρι και ενώ εργαζόταν κάνοντας όπισθεν το μηχάνημα, χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα ο ίδιος να πάθει ηλεκτροπληξία.

Η κατάσταση υγείας του οδηγού είναι κρίσιμη μετά το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, όταν το γερανοφόρο όχημα που οδηγούσε ακούμπησε σε γυμνά καλώδια. Ο ίδιος υπέστη ηλεκτροπληξία και απεγκλωβίστηκε από συναδέλφους χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά ξέσπασε πυρκαγιά, η οποία κατέκαψε ολοσχερώς το μηχάνημα γνωστής εταιρείας γερανοφόρων στην περιοχή και προκάλεσε black out σε πολλά σπίτια στην περιοχή Απαλού . 

Δείτε τις εικόνες του evros-news.gr από το σημείο του ατυχήματος.

 

Video URL
PreviousNext