Τροχοί & TIR

Αλεξοπούλου: Αυτοψία στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη

Αυτοψία στο αμαξοστάσιο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) στη Σταυρούπολη, όπου πρόκειται να εγκατασταθούν οι υποδομές για τους σταθμούς φόρτισης των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων
Τρίτη 16/01/2024 - 09:23
Κοινοποίηση στα Social Media

Αυτοψία στο αμαξοστάσιο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) στη Σταυρούπολη, όπου πρόκειται να εγκατασταθούν οι υποδομές για τους σταθμούς φόρτισης των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων, πραγματοποίησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, στο πλαίσιο της επίσκεψης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στο σημείο θα τοποθετηθούν 55 ειδικοί φορτιστές για τα 110 αντιρρυπαντικής τεχνολογίας λεωφορεία, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος του ερχόμενου Απριλίου. 

Ήδη ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ολοκληρώσει τις εργασίες, ώστε να υπάρχει επαρκής ηλεκτροδότηση στο αμαξοστάσιο, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου που θα εκτελέσει το έργο.

Την κυρία Αλεξοπούλου συνόδευσαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης, και υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού.

PreviousNext