Τροχοί & TIR

Ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία BYD με τον Όμιλο Σφακιανάκη

Ο Όμιλος επεκτείνει την παρουσία του σε νέους τομείς
Τετάρτη 28/02/2024 - 10:55
Κοινοποίηση στα Social Media
byd

Η BYD ορίζει τον Όμιλο Σφακιανάκη ως Επίσημο Διανομέα στην Ελλάδα για την προώθηση μιας σειράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο τεχνολογιών EV, όπως το BYD ATTO 3 και το BYD SEAL σε πρώτη φάση.

«Σε παγκόσμιο επίπεδο, η BYD είχε δεσμευτεί και το έπραξε, να έχει διαθέσει έως και τον Φεβρουάριο του 2024 περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια επιβατικά Οχήματα Νέας Ενέργειας, ενισχύοντας τα διαπιστευτήρια της μάρκας καθώς εισέρχεται σε νέες αγορές στην Ευρώπη. Το αποτύπωμα της BYD καλύπτει πλέον έξι ηπείρους, περισσότερες από 70 χώρες και πάνω από 400 πόλεις, εξοικονομώντας εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που ισοδυναμούν με 50 εκατομμύρια τόνους έως και τον Φεβρουάριο του 2024.

Ο Όμιλος Σφακιανάκη έχει δεσμευτεί να επιταχύνει τον μετασχηματισμό της Ελλάδας στην ηλεκτροκίνηση και να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές μέσω σημαντικών επενδύσεων σε κανάλια διανομής και σχετικές υποδομές. Ο Όμιλος επεκτείνει την παρουσία του σε νέους τομείς, προσφέροντας τις πάντα κορυφαίες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πελατών του σε ένα ευρύτερο κοινό και δημιουργώντας παράλληλα συναρπαστικές ευκαιρίες για την επαγγελματική εξέλιξη της ταχέως αναπτυσσόμενης ομάδας του», ανέφερε ο Σταύρος Π. Τάκη, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Σφακιανάκη.

byd

Από την πλευρά του, ο Michael Shu, Γενικός Διευθυντής & Διευθύνων Σύμβουλος, BYD Εurope δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Όμιλο Σφακιανάκη ως Επίσημο Διανομέα για τα επιβατικά αυτοκίνητα Νέας Ενέργειας (ΝΕV) της BYD στην Ελλάδα. Αυτή η συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες πελάτες να βιώσουν τις κορυφαίες στον κόσμο καινοτομίες της BYD στις ασφαλείς, έξυπνες και εξαιρετικά αποδοτικές τεχνολογίες EV μέσα από μια ποικίλη και προσιτή γκάμα ελκυστικών και φιλικών προς το περιβάλλον αυτοκινήτων. Δέσμευση της BYD είναι να συνεργάζεται με εταίρους υψηλού επιπέδου, οι οποίοι μοιράζονται το όραμά μας για την προώθηση της βιώσιμης ηλεκτροκίνησης, με αμοιβαία αφοσίωση στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών σε επίπεδο πωλήσεων και aftersales προς τους καταναλωτές».

PreviousNext