Τροχοί & TIR

Αντίθετοι στην επιβολή νέων διοδίων

Σταθερά αντίθετη στην επιβολή νέων διοδίων στα διοικητικά της όρια παραμένει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπως εμφατικά εκφράστηκε και κατά την έκτακτη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με θέμα την απο
Τρίτη 25/05/2021 - 15:08
Κοινοποίηση στα Social Media

Σταθερά αντίθετη στην επιβολή νέων διοδίων στα διοικητικά της όρια παραμένει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπως εμφατικά εκφράστηκε και κατά την έκτακτη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με θέμα την αποτροπή εγκατάστασης μετωπικών διοδίων στην Ε.Ο. Σχηματαρίου – Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, ο Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον σχεδιασμό επιβολής διοδίων, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που ανελήφθησαν, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την προφορική διαβεβαίωση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη, για τη μη υλοποίηση του σχεδιασμού. Ανάλογες διαβεβαιώσεις έλαβαν ο Βουλευτής Εύβοιας, Θανάσης Ζεμπίλης, και η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα.

Στη σύσκεψη, την οποία προκάλεσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, συμφωνήθηκε να κοινοποιηθεί στα συναρμόδια υπουργεία η θέση της Περιφέρειας με στόχο:

Την αναστολή κάθε σχεδιασμού εγκατάστασης σταθμού διοδίων στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Σχηματαρίου.

Την τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης, κατά το μέρος που αφορά στην πρόβλεψη λειτουργίας του σταθμού διοδίων στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Σχηματαρίου.

PreviousNext