Εξαιτίας της εμφάνισης ρηγμάτων στο οδόστρωμα και επικίνδυνης καθίζησης η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας αποφάσισε την απαγόρευση κυκλοφορίας και την εκτροπή οχημάτων ως εξής
Α) Την απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της 82ης Ε.Ο. Καλαμάτας - Σπάρτης, στο τμήμα από την Χ.Θ.26+000 έως την Χ.Θ.:27+000.
Β) Για τα οχήματα με βάρος μικρότερο των τριών (3) τόνων, με προορισμό την Καλαμάτα ή τη Σπάρτη και αντίστροφα, την εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω της ασφαλτοστρωμένης Δημοτικής Οδού που διέρχεται από τους οικισμούς Λαδά, Αγ. Τριάδα και Καρβέλι.
Γ) Για τα οχήματα με βάρος μεγαλύτερο των τριών (3) τόνων, με προορισμό την Καλαμάτα ή τη Σπάρτη και αντίστροφα, την απαγόρευση κυκλοφορίας τους μέσω της 82ης ε.ο. Καλαμάτας – Σπάρτης.
Δ) Τα οχήματα με αφετηρία την Καλαμάτα και προορισμό τους οικισμούς Αρτεμισία, Πηγές και Αλαγονία θα κινούνται κανονικά μέσω της 82ης εθνικής οδού.
Tα παραπάνω ισχύουν από χθες και θα διαρκέσουν μέχρι την άρση των προβλημάτων.