Τροχοί & TIR

Αποκάλυψη στις 24 Νοεμβρίου του νέου Ford Ranger

Η Ford ανακοίνωσε την ημερομηνία αποκάλυψης της επόμενης γενιάς Ranger που θα είναι η 24η Νοεμβρίου. Η παρουσίαση του νέου Ranger θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή μετάδοση από τις 08:00 CET εδώ: https:
Τρίτη 02/11/2021 - 15:42
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ford ανακοίνωσε την ημερομηνία αποκάλυψης της επόμενης γενιάς Ranger που θα είναι η 24η Νοεμβρίου. Η παρουσίαση του νέου Ranger θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή μετάδοση από τις 08:00 CET εδώ: https://www.youtube.com/c/FordEurope.

Μέχρι τότε, πάρτε μία πρώτη γεύση από τη διαδικασία σχεδίασης, εδώ, με τον Chief Designer της επόμενης γενιάς Ranger, Max Tran, ο οποίος αποκαλύπτει πώς χιλιάδες ιδιοκτήτες από όλο τον κόσμο επηρέασαν με τα σχόλιά τους τη σχεδίαση του pick-up και πολλά από τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Σημειώνουμε ότι η Ford προχώρησε σε σχεδιαστική ανανέωση και επαναπροσδιορισμό της φιλοσοφίας των ικανοτήτων και των προδιαγραφών του Ranger, ώστε να είναι το πιο έξυπνο, το πιο ευέλικτο και το πιο ικανό Ranger όλων των εποχών – ένα μοντέλο το οποίο προορίζεται για πελάτες σε περισσότερες από 180 αγορές σε όλο τον κόσμο. Η Ford πραγματοποίησε πάνω από 5.000 συνεντεύξεις και συνεργάστηκε με εκατοντάδες ιδιοκτήτες pick-up, σε δεκάδες workshops σε όλο τον πλανήτη για να ανακαλύψει τον τρόπο χρήσης των οχημάτων τους, τα στοιχεία που τους αρέσουν ή επιθυμούν περισσότερο και το είδος των εμπειριών που μετράνε γι’ αυτούς.

Αυτή η ανθρωποκεντρική προσέγγιση βοήθησε τη Ford να επινοήσει και να εφαρμόσει λύσεις για την επόμενη γενιά Ranger που οι πελάτες αναζητούν και εκτιμούν περισσότερο.

Με σκληροτράχηλη νέα εμφάνιση και πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, τις ικανότητες και την ευελιξία, η επόμενη γενιά Ranger που θα λανσαριστεί το 2023 είναι σχεδιασμένη για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, να εργαστεί ακόμα σκληρότερα και να προσφέρει περισσότερη άνεση και ποιότητα από ποτέ.

PreviousNext