Τροχοί & TIR

Διαγωνισμός ΕΡΤ για Μεταφορές 100.000 ευρώ

Διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς εξοπλισμού και υλικών μεταξύ, αλλά και εντός, των κτιρίων της ΕΡΤ ΑΕ, στην περιφέρεια Αττικής και γενικότερα στην περιφέρεια Αττικής προκήρυξε η ΕΡΤ Α.Ε
Τρίτη 02/11/2021 - 16:40
Κοινοποίηση στα Social Media

Διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς εξοπλισμού και υλικών μεταξύ, αλλά και εντός, των κτιρίων της ΕΡΤ ΑΕ, στην περιφέρεια Αττικής και γενικότερα στην περιφέρεια Αττικής προκήρυξε η ΕΡΤ Α.Ε.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των €99.919,84 πλέον 24% Φ.Π.Α. και η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε είκοσι τέσσερεις (24) μήνες, από την ημερομηνία που θα οριστεί με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, μετά τις 31/12/2021 και σε κάθε περίπτωση μέχρι εξάντλησης του διαθέσιμου προϋπολογισμού (όποιο από τα δύο ενδεχόμενα επέλθει πρώτο).

Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει της τιμής. Ανάδοχος αναδεικνύεται ο προσφέρων τη συνολικά χαμηλότερη τιμή χωρίς Φ.Π.Α., για το σύνολο των υπηρεσιών.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η ΤΡΙΤΗ 23/11/2021 και ώρα 14:00 μ.μ.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr), η οποία είναι προσβάσιμη την 03/11/2021, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 08:00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν επαρκή και σε άριστη κατάσταση εξοπλισμό για την υλοποίηση της παροχής μεταφορικών υπηρεσιών και συγκεκριμένα:

  • Να διαθέτουν τουλάχιστον ένα (1) γερανοφόρο όχημα,

  • Να διαθέτουν τουλάχιστον ένα (1) περονοφόρο όχημα,

  • Να διαθέτουν τουλάχιστον ένα (1) ανυψωτικό μηχάνημα (πλατφόρμα) με δυνατότητα ανύψωσης τουλάχιστον τριάντα (30) μέτρων,

  • Να διαθέτουν τουλάχιστον ένα (1) φορτηγό μεταφορικό μέσο, ωφέλιμου φορτίου από 1 m3 έως και 40 m3, κλειστού τύπου, με υδραυλική πόρτα ανύψωσης,

  • Να διαθέτουν τουλάχιστον ένα (1) φορτηγό μεταφορικό μέσο ωφέλιμου, φορτίου από 1 m3 έως και 40 m3, ανοικτού τύπου, με υδραυλική πόρτα ανύψωσης,

Για τον παραπάνω εξοπλισμό, οι οικονομικοί φορείς θα πρέπει να διαθέτουν - κατά περίπτωση - άδειες χρήσης/κυκλοφορίας, ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων, δελτία τεχνικού ελέγχου, κάρτες καυσαερίων σε ισχύ, πιστοποιήσεις καταλληλότητας. Πρέπει, επίσης, να διαθέτουν κατ' ελάχιστον έξι (6) άτομα ως προσφερόμενο προσωπικό, το οποίο θα διαθέτει - κατ' άτομο - την απαραίτητη κατά περίπτωση πιστοποίηση ως φορτοεκφορτωτές.

Πληροφορίες: ΕΡΤ Α.Ε., Τηλ.: 210 6075731, e-mail: psideris@ert.gr, Αρμόδιος: Π.ΣΙΔΕΡΗΣ

PreviousNext