Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός ΑΘΕ από κόμβο Αγαθούπολης (Μεθώνης) έως τον κόμβο Αιγινίου. Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας ενέκρινε τις παρακάτω προ
Πέμπτη 09/03/2023 - 15:47
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας ενέκρινε τις παρακάτω προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών ενίσχυσης/ανακατασκευής της Γέφυρας 217AR (Χ.Θ. 464+360) επί του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., που θα υλοποιηθούν ως ακολούθως:

Κατά τις τελικές προπαρασκευαστικές εργασίες θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του τμήματος αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη από τον Α/Κ Ν. Αγαθούπολης (Μεθώνης) (Χ.Θ.459+860) έως τον Η-Α/Κ Αιγινίου (Χ.Θ. 465+840) τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 και κατά τις ώρες 07:30 έως 18:00 ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών.

Ειδικότερα η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως: 

Όσοι χρήστες κινούνται επί του αυτ/μου ΑΘΕ με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη εξέρχονται από τον Α/Κ Ν. Αγαθούπολης (Μεθώνης) (Χ.Θ.459+860), εν συνεχεία εισέρχονται στην ΠΕΟ Κατερίνης – Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και κινούνται επί της ΠΕΟ μέχρι το Αιγίνιο και στο ύψος του Δημοτικού Σταδίου Αιγινίου στρίβουν δεξιά με κατεύθυνση προς τον Σιδ. Σταθμό Αιγινίου και στη συνέχεια μέσω δημοτικών οδών μέχρι τον Η-Α/Κ Αιγινίου (Χ.Θ. 465+840) όπου και θα εισέρχονται στον αυτ/μο ΑΘΕ. 

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον ημερήσιο αποκλεισμό του τμήματος του αυτ/μου ΑΘΕ από τον Α/Κ Ν.Αγαθούπολης (Χ.Θ.459+860) έως τον Η-Α/Κ Αιγινίου (Χ.Θ. 465+840), θα εφαρμοστούν από την Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου. 

Πριν την έναρξη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα αποκλειστεί ο υφιστάμενος χώρος στάθμευσης του αυτ/μου ΑΘΕ (Χ.Θ. 461+300) στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός τυχόν χρήστη εντός του αποκλεισμένου τμήματος.

PreviousNext