Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός κυκλοφορίας στη σήραγγα Πλαταμώνα

Η Διεύθυνση Αστυνομία Πιερίας αποφάσισε την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, επί του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. λόγω εκτέλεσης εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων του αποκλεισμένου τμήματο
Τρίτη 28/03/2023 - 14:25
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Η Διεύθυνση Αστυνομία Πιερίας αποφάσισε την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, επί του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. λόγω εκτέλεσης εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων του αποκλεισμένου τμήματος και στις δύο κατευθύνσεις (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη) κατά μήκος της σήραγγας Τ3 (σήραγγα Πλαταμώνα) και συγκεκριμένα από Α/Κ Πλαταμώνα (Χ.Θ. 400,815) έως τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς (Χ/Θ 410+350), καθώς και τον αποκλεισμό της πρόσβασης στη χοάνη των διοδίων του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων Πλαταμώνα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τη Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 από 07:30 έως τις 13:00 ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα. 

Πριν την έναρξη της εφαρμογής των παραπάνω ρυθμίσεων θα πρέπει να αποκλειστεί και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας ο (Σ.Ε.Α.) στην περιοχή της Σκοτίνας για αποφυγή εγκλωβισμού κάποιου χρήστη της οδού εντός του αποκλεισμένου τμήματος. 

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς (Χ/Θ 410+350) μέχρι τον Α/Κ Ευαγγελισμού (Χ/Θ 377+150). 

 

PreviousNext