Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός κυκλοφορίας στον κόμβο Στέρνας και εκτροπή οχημάτων

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας θα εφαρμοστούν προσωρινά περιοριστικά μέτρα – ρυθμίσεις, στην κυκλοφορία πάσης φύσεως οχημάτων, λόγω εκτέλεσης έκτακτων εργασιών συντήρησης της σήραγγα
Τετάρτη 26/07/2023 - 10:10
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Μορέας Α.Ε.
Φωτό: Μορέας Α.Ε.

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας θα εφαρμοστούν προσωρινά περιοριστικά μέτρα – ρυθμίσεις, στην κυκλοφορία πάσης φύσεως οχημάτων, λόγω εκτέλεσης έκτακτων εργασιών συντήρησης της σήραγγας Νεοχωρίου, του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτης, κατά το χρονικό διάστημα από την 00.00’ ώρα της Πέμπτης 27.07.2023 έως την 05.00’ της ιδίας, ως ακολούθως:

- Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας, στον ανισόπεδο κόμβο Στέρνας, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική Οδό και απαγόρευση εισόδου στον κλάδο προς Καλαμάτα. 

- Παράκαμψη της κυκλοφορίας της σήραγγας Νεοχωρίου, του κλάδου με κατεύθυνση προς Αθήνα (Χ.Θ. 135+500 έως Χ.Θ. 134+800) και μετάθεσή της σε μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε ανοιχτή οδό (εκτός σήραγγας). 

- Για όλο το χρονικό διάστημα των ρυθμίσεων, η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται σε ανοιχτή οδό (εκτός σήραγγας), από το τμήμα της παλιάς χάραξης που έχει διατηρηθεί για το σκοπό αυτό.

PreviousNext