Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός κυκλοφορίας στον Μορέα

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω της εκτέλεσης εργασιών διεξαγωγής δοκιμαστικής φόρτισης της μεταλλικής γέφυρας Τσακώνας του αυτ
Παρασκευή 13/05/2022 - 10:09
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω της εκτέλεσης εργασιών διεξαγωγής δοκιμαστικής φόρτισης της μεταλλικής γέφυρας Τσακώνας του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, με στόχο την ομαλή κυκλοφορία, καθώς και την πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.

Έτσι, την Τρίτη, 17-05-2022 και την Τετάρτη, 18-05-2022 και από ώρα 08:00 έως ώρα 22:00, θα εφαρμοστεί παράκαμψη της κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Αθήνα και αποκλεισμό αυτής μεταξύ των χ/θ.210,000 (Α/Κ Τσακώνας) και χ/θ.198,300 (Α/Κ Παραδεισίων), στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης – Καλαμάτας.

Κατά τις παραπάνω χρονικές περιόδους, θα παραμείνει κλειστός ο κλάδος εισόδου του κόμβου Τσακώνας (Α-16-2), στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. θα φροντίσει για την απαιτούμενη προσωρινή οδική σήμανση, καθώς επίσης και για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, για την εφαρμογή των εν λόγω προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

PreviousNext