Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 09:00 έως 11:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαίρεσης και απομάκρυνσης εναέριων καλωδίων μεταξύ δύο πυλώνων που βρίσκονται στη θέση «Αερογέφυρα Σταυρούπολης».

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα αποκλειστεί η πρόσβαση όλων των οχημάτων προς «Αερογέφυρα Σταυρούπολης» και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

  • Οι κινούμενοι επί της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού (ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική) θα εκτρέπονται στην οδό Ωραιοκάστρου και μέσω της Λεωφ. Στρατού και του κυκλικού κόμβου Ευκαρπίας θα εισέρχονται στην Περιφερειακή Οδό.

  • Οι κινούμενοι επί της οδού Λαγκαδά (ρεύμα εξόδου) μέσω των οδών Ωραιοκάστρου και κυκλικού κόμβου Ευκαρπίας θα εισέρχονται στην Περιφερειακή Οδό.

  • Οι κινούμενοι επί της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού (ρεύμα πορείας προς Εύοσμο) θα εκτρέπονται στο ύψος του κυκλικού κόμβου Ευκαρπίας προς Ευκαρπία ή Πολίχνη.

  • Οι κινούμενοι επί της οδού Λαγκαδά (ρεύμα εισόδου) θα εξέρχονται στην οδό Θερμαϊκού και μέσω των οδών Ισαύρων και Ωραιοκάστρου θα εισέρχονται στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό.