Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός τμήματος της παλιάς εθνικής Αθηνών – Λαμίας

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αποφάσισε τις ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., επί του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 55,690), περιοχής Δήμου Ωρωπού, κατά το χρονικό διάστημα από 30/0
Κυριακή 29/01/2023 - 09:15
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αποφάσισε τις ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., επί του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 55,690), περιοχής Δήμου Ωρωπού, κατά το χρονικό διάστημα από 30/01/2023 έως 23/03/2023, από Δευτέρα έως Σάββατο, κατά τις ώρες 19.00΄ έως 06.00΄της επομένης, με εξαίρεση το χρονικό διάστημα από 24/02/2023 έως 28/02/2023, όπου δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες, για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, ως εξής:

ΦΑΣΗ 1: Αποκλεισμός της λωρίδας επιβράδυνσης, καθώς και της δεξιάς λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου, στον κλάδο εξόδου του Α/Κ Οινοφύτων, στην κατεύθυνση προς Λαμία. 

ΦΑΣΗ 2: Πλήρης αποκλεισμός του τμήματος της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, από τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου προς Λαμία μέχρι και τη συμβολή της με την Kάθετη Oδό (κατεύθυνση προς Αθήνα). Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Λαμία, παρουσία σημαιοφόρων (θα επιτρέπεται μια από τις τέσσερις κινήσεις κάθε φορά).

ΦΑΣΗ 3: Πλήρης αποκλεισμός του τμήματος της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, από τη συμβολή της με τον κλάδο εισόδου προς Λαμία μέχρι και τη συμβολή της με την Kάθετη Oδό (κατεύθυνση προς Λαμία). Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα, παρουσία σημαιοφόρων (θα επιτρέπεται μια από τις τέσσερις κινήσεις κάθε φορά). 

ΦΑΣΗ 4: Πλήρης αποκλεισμός της Κάθετης Οδού και τμήματος του Ισόπεδου Κόμβου (ΙΚ2). Αποκλεισμός της λωρίδας επιβράδυνσης, καθώς και του κλάδου εξόδου του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Αθήνα. 

ΦΑΣΗ 5: Πλήρης αποκλεισμός τμήματος του Ισόπεδου Κόμβου (ΙΚ2). Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία, στην κατεύθυνση προς Λαμία, παρουσία σημαιοφόρων (θα επιτρέπεται μια από τις τέσσερις κινήσεις κάθε φορά). 

ΦΑΣΗ 6: Πλήρης αποκλεισμός τμήματος του Ισόπεδου Κόμβου (ΙΚ2). Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα, παρουσία σημαιοφόρων (θα επιτρέπεται μια από τις τέσσερις κινήσεις κάθε φορά).

PreviousNext