Τροχοί & TIR

Αστικό πάνω σε κολόνα στην παραλιακή της Αθήνας

Αστικό λεωφορείο της Αθήνας, για άγνωστο προς το παρόν λόγο, εξετράπη της πορείας του στην παραλιακή της Αθήνας και έπεσε πάνω σε κολόνες του τραμ στο ύψος του Αλίμου. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Οδι
Παρασκευή 06/05/2022 - 10:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: ΕΡΤ
Φωτό: ΕΡΤ

Αστικό λεωφορείο της Αθήνας, για άγνωστο προς το παρόν λόγο, εξετράπη της πορείας του στην παραλιακή της Αθήνας και έπεσε πάνω σε κολόνες του τραμ στο ύψος του Αλίμου.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ. Α.Ε.), σήμερα το πρωί στις 07.35 λεωφορείο, που εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή Β2 Αθήνα – Ελληνικό και ενώ ήταν επί της παραλιακής με κατεύθυνση τη Γλυφάδα, στο ύψος της Μαρίνας Αλίμου, εξετράπη της πορείας του, προσπέρασε το κράσπεδο του οδοστρώματος και εισήλθε στις γραμμές του Τραμ προσκρούοντας σε κολόνα.

Το λεωφορείο είναι από τα νεότερα οχήματα του Στόλου της Εταιρείας, η τεχνική του εικόνα βάσει των αρχείων της Ο.ΣΥ. είναι άριστη και διενεργείται έρευνα για τα αίτια της εκτροπής.

Από το συμβάν 6 επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Στο νοσοκομείο τους επιβάτες επισκέπτεται και ο Γενικός Διευθυντής Παραγωγής της Ο.ΣΥ. Α.Ε.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία ρυμούλκησης - μεταφοράς του οχήματος.

PreviousNext