Τροχοί & TIR

ΑΘΕ: Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του κόμβου Αγίων Θεοδώρων

Οι εναλλακτικές διαδρομές.
Παρασκευή 12/07/2024 - 14:02
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Νέα Οδός
φωτό: Νέα Οδός

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης των γεωτεχνικών προβλημάτων που υφίστανται στην έξοδο του βόρειου κλάδου (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη) του κόμβου (Α/Κ) Αγ. Θεοδώρων, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας αποφάσισε την εφαρμογή των παρακάτω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. – Τμήμα Μαλιακός - Κλειδί.

Πιο συγκεκριμένα θα εφαρμοστούν τα εξής: 

Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του κόμβου Αγίων Θεοδώρων (Χ.Θ. 262+471) στον βόρειο κλάδο (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη). Καθ΄ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού του κλάδου εξόδου του κόμβου Αγ. Θεοδώρων, τα οχήματα που θα κινούνται από Αθήνα προς Αγίους Θεοδώρους, θα ακολουθούν μία από τις παρακάτω εναλλακτικές διαδρομές: 

Πριν τον Α/Κ Αγίων Θεοδώρων (Χ.Θ. 262+471), έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Γλύφας (Χ.Θ. 256+179) και μέσω αρχικά της ανατολικής και στη συνέχεια της δυτικής παράπλευρης οδού έως τον Α/Κ Αγίων Θεοδώρων. Μετά τον Α/Κ Αγίων Θεοδώρων (Χ.Θ. 262+471), αναστροφή στον Α/Κ Σούρπης (Χ.Θ. 274+620) και είσοδος στο νότιο κλάδο του αυτοκινητόδρομου (κατεύθυνση προς Αθήνα) και στη συνέχεια έξοδος στον Α/Κ Αγίων Θεοδώρων. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι μακράς διάρκειας, καθ' όλο το 24ωρο με έναρξη από τη Δευτέρα 15.07.2024 και για χρονικό διάστημα τρεισήμισι (3,5) μηνών, ήτοι έως την Πέμπτη 31.10.2024 ή νωρίτερα σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών.

PreviousNext