Τροχοί & TIR

Αττική Οδός: Αποκλεισμός σήραγγας Βριλησσίων από αύριο βράδυ. Εκτροπή κυκλοφορίας

Στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα
Τρίτη 26/03/2024 - 12:37
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Αττική Οδός
φωτό: Αττική Οδός

Κατά τις ώρες εκτέλεσης εργασιών Βαριάς Συντήρησης του οδοστρώματος, θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στα παρακάτω οδικά τμήματα της Αττικής Οδού κατά το χρονικό διάστημα από 27-3-2024 έως 30-04-2024, κατά τις ώρες 22.00΄έως 06.00΄της επομένης, ως εξής:

Αποκλεισμός σήραγγας Βριλησσίων στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο

  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, η κυκλοφορία από Ελευσίνα προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο / Κατεχάκη θα εκτρέπεται στην έξοδο Πεντέλης (έξοδος 12) και μέσω του Νοτίου Παραπλεύρου Αττικής Οδού (στο πάρκο Βριλησσίων άνωθεν της σήραγγας) θα επανεισέρχεται στην Αττική Οδό προς Αεροδρόμιο από το σταθμό διοδίων Πεντέλης Ανατολικά, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων.

Αποκλεισμός σήραγγας Βριλησσίων στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα

  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Ελευσίνα, καθώς και ολικός αποκλεισμός του κλάδου εισόδου Πλακεντίας (κόμβος 13) προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, η κυκλοφορία από Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο / Κατεχάκη θα εκτρέπεται στην έξοδο Πεντέλης (έξοδος 12) και μέσω της οδού Αττικής (βόρειος παράπλευρος Αττικής Οδού στο πάρκο Βριλησσίων άνωθεν της σήραγγας) θα επανεισέρχεται στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα από το σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων. Ομοίως, η κυκλοφορία με προορισμό την Αττική Οδό προς Ελευσίνα μέσω του κλάδου εισόδου του κόμβου Πλακεντίας (κόμβος 13), θα εκτρέπεται μέσω της οδού Αττικής και θα εισέρχεται στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα από το σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

PreviousNext