Τροχοί & TIR

Αυτοκινητόδρομος Μορέας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Νεοχωρίου

Η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξυπηρετείται σε ανοιχτή οδό (εκτός σήραγγας), από το τμήμα της παλιάς χάραξης που έχει διατηρηθεί για τον σκοπό αυτό.
Σάββατο 11/05/2024 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.
Φωτό: ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ετήσιας τακτικής συντήρησης της σήραγγας Νεοχωρίου, του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας αποφάσισε την εφαρμογή περιοριστικών μέτρων – ρυθμίσεων, στην κυκλοφορία πάσης φύσεως οχημάτων, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, ως ακολούθως:

Στον κλάδο της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 13.05.2024 και ώρα 07.00’ έως και την Παρασκευή 17.05.2024 και ώρα 16.00’ και από τη Χ.Θ. 135,5 έως την Χ.Θ. 134,8. 

Η κυκλοφορία θα μετατεθεί σε κλάδο της σήραγγας που κανονικά χρησιμοποιείται στην κατεύθυνση προς Αθήνα (Νεοχώρι – Α), σε μία λωρίδα κυκλοφορίας. 

Για όλο το χρονικό διάστημα των ρυθμίσεων, η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξυπηρετείται σε ανοιχτή οδό (εκτός σήραγγας), από το τμήμα της παλιάς χάραξης που έχει διατηρηθεί για τον σκοπό αυτό.

PreviousNext