Τροχοί & TIR

Βοήθεια 1 εκ. ευρώ από τη MAN στην Τουρκία

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ προσφέρει η ΜΑΝ για την ανακούφιση των θυμάτων του σεισμού στην Τουρκία, ανακοίνωσε σήμερα η MAN TRUCK & BUS. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα δοθεί απευθεί
Παρασκευή 10/02/2023 - 14:27
Κοινοποίηση στα Social Media
πυροσβεστικό ΜΑΝ

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ προσφέρει η ΜΑΝ για την ανακούφιση των θυμάτων του σεισμού στην Τουρκία, ανακοίνωσε σήμερα η MAN TRUCK & BUS.

Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα δοθεί απευθείας σε ανθρωπιστικές οργανώσεις που βρίσκονται στην περιοχή.

Παράλληλα η ΜΑΝ έθεσε στη διάθεση των αρχών τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα για να συνδράμουν στο έργο των διασωστών. Επιπλέον με πρωτοβουλία των εργαζομένων στα εργοστάσια της ΜΑΝ στην Άγκυρα συγκεντρώθηκε μία μεγάλη ποσότητα τροφίμων ρούχων και φαρμάκων, τα οποία μεταφέρθηκαν άμεσα στην σεισμόπληκτη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα και η Volkswagen είχε ανακοινώσει τη δωρεά επίσης ενός εκατομμυρίου ευρώ υπέρ των θυμάτων και των οικογενειών τους.

«Η ΜΑΝ για πολλές δεκαετίες διατηρεί στενές σχέσεις με την Τουρκία λόγω του μεγάλου εργοστασίου της στην Άγκυρα το οποίο ιδρύθηκε το 1960 και ήταν το πρώτο εργοστάσιο εκτός Γερμανίας», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΑΝ, Alexander Vlaskamp και συνέχισε εκφράζοντας τη λύπη του και τη συμπαράστασή του προς τους συγγενείς των θυμάτων.

PreviousNext