Τροχοί & TIR

DAF Roadshow 2022: Στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου η πρώτη επίσημη παρουσίαση επί ελληνικού εδάφους της νέας γενιάς φορτηγών DAF με τα μοντέλα XF, XG και XG+. Το "παρών" έδωσαν αυτοκινητιστές, οδηγοί
Δευτέρα 23/05/2022 - 11:46
Κοινοποίηση στα Social Media

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου η πρώτη επίσημη παρουσίαση επί ελληνικού εδάφους της νέας γενιάς φορτηγών DAF με τα μοντέλα XF, XG και XG+. Το "παρών" έδωσαν αυτοκινητιστές, οδηγοί, στελέχη μεταφορικών εταιρειών αλλά και συνεργείων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα οχήματα, καθώς και να οδηγήσουν ένα επικαθήμενο με τράκτορα DAF XG+. 

Στην εκδήλωση έγινε αναλυτική παρουσίαση των μοντέλων από τον διευθυντή του κλάδου των βαρέων οχημάτων της ERGOTRAK, κ. Νίκο Κυριακίδη. Παράλληλα οι έμπειροι πωλητές της εταιρείας εξήγησαν στους παρευρισκόμενους τα πολλαπλά οφέλη της νέας γενιάς. 

Να αναφέρουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 23/05/2022, τα οχήματα θα βρίσκονται στη Λάρισα στη DAF Καϊμακάμης, την Τρίτη 24/05/2022 στη Λαμία στη DAF ΑΦΟΙ Τσαμαδιάς, την Πέμπτη στο Άργος 26/05/2022 Φ. Νικολόπουλος - Ν. Καλλιοντζής & ΣΙΑ και το Σάββατο 28/05/2022 στις εγκαταστάσεις της Ergotrak στη Μάνδρα Αττικής.

Στο πλαίσιο του DAF Road Show 2022 θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τον καλύτερο Έλληνα οδηγό φορτηγού DAF Driver Challenge, στις εγκαταστάσεις της ERGOTRAK στη Μάνδρα Αττικής, το Σάββατο 28/05/2022. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο Λουξεμβούργο στα τέλη Σεπτεμβρίου 2022 και να διαγωνιστεί με τους καλύτερους οδηγούς της Ευρώπης για να διεκδικήσει το τίτλο του «International DAF Driver Champion».

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό επισκεφτείτε τον σύνδεσμο https://daftrucks.gr/daf-national-driver-of-the-year-2022/

Κείμενο & Φωτο: Παύλος Μαυρομύτης

PreviousNext