Βραβευμένη ποιότητα

 

Η ασυμβίβαστη ποιότητα είναι η υπόσχεση των προϊόντων
Delkor. Για 15 συνεχόμενα χρόνια από το 2006, η Delkor διατήρησε τη Νο 1 θέση στο Korea Quality Excellence Award (KS-QEl), όντας η μόνη εταιρεία του κλάδου που απέσπασε τη συγκεκριμένη διάκριση. Από τη στιγμή που λανσαρίστηκε, το 2006, το συγκεκριμένο εθνικό βραβείο περιβάλλεται από πρεστίζ και θεωρείται ένας ολοκληρωμένος δείκτης που αναπτύχθηκε από την Κορεατική Ένωση Προτύπων και την Κορεατική Εταιρεία Διαχείρισης Ποιότητας, μετρώντας την ποιότητα των προϊόντων που αντικατοπτρίζεται στο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών.

 

Απαράμιλλη τεχνολογία

 

H Delkor έχει την υποστήριξη ενός παγκοσμίως κορυφαίου κατασκευαστή μπαταριών αυτοκινήτου μολύβδου-οξέος, όπως η Clarios, πρώην Power Solutions. Αυτό δίνει πρόσβαση στις πιο προηγμένες τεχνολογίες στην παραγωγή μπαταριών αυτοκινήτων. Και με μια διεξοδική διαδικασία ελέγχου ποιότητας που πραγματοποιείται κάθε δύο ώρες, η Delkor μερικές από τις ισχυρότερες μπαταρίες στον κόσμο με εξαιρετικά υψηλή αντίσταση στη διάβρωση.

 

Καινοτόμος και πρωτοπόρος

 

Το σλόγκαν των μηχανικών της Delkor είναι ξεκάθαρο: «Πιστεύουμε ότι η δύναμη να κάνουμε ένα ακόμη βήμα στο μέλλον είναι στα χέρια μας. Γι 'αυτό επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και την ανάπτυξη, για να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Διευρύνοντας τους τεχνολογικούς μας ορίζοντες, επικεντρώσαμε τις προσπάθειές μας από νωρίς στην επόμενη εποχή της αυτοκινητοβιομηχανίας: προμήθεια μπαταριών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Διαμορφώνουμε ήδη το μέλλον. Αυτή είναι η δύναμη της Delkor.»

 

Ο Όμιλος Σαρακάκη, επίσημος εισαγωγέας – διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, λεωφορείων, μηχανημάτων έργων, ανυψωτικών μηχανημάτων, μηχανών θαλάσσης και βιομηχανικών κινητήρων, κινητήρων γενικής χρήσης, γεννητριών, ελαστικών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, με την εκπροσώπηση της Delkor προσθέτει στο προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο έναν ακόμη premium κατασκευαστή μπαταριών που αποτελεί επιλογή κάποιων εκ των κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών του κόσμου.