Τροχοί & TIR

Διαχείριση φόρτισης ηλεκτρικών φορτηγών από τη Volvo

Η νέα υπηρεσία Charging Management.
Τετάρτη 28/08/2024 - 10:37
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Μια νέα υπηρεσία φόρτισης ηλεκτρικών φορτηγών παρουσίασε η Volvo Trucks.

Πρόκειται για τη Διαχείριση Φόρτισης (Charging Management) - μια υπηρεσία που επιτρέπει την αποτελεσματική φόρτιση των ηλεκτρικών φορτηγών σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία της Volvo Trucks, Διαχείριση Φόρτισης (Charging Management), επιτρέπει στις μεταφορικές εταιρείες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την ιδιωτική φόρτιση των ηλεκτρικών φορτηγών τους στις εγκαταστάσεις τους. Η υπηρεσία συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και του χρόνου διαθεσιμότητας, διασφαλίζοντας ότι τα φορτηγά ενός στόλου φορτίζονται επαρκώς για τις προγραμματισμένες εργασίες και μειώνοντας τον αριθμό των μη προγραμματισμένων φορτίσεων.

.

“Η φόρτιση είναι ένας βασικός τομέας κατά τη λειτουργία ενός ηλεκτρικού φορτηγού. Μια εταιρεία μεταφορών, θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα φορτηγά της είναι φορτισμένα και έτοιμα όταν έρθει η ώρα για την επόμενη μεταφορά. Η παρακολούθηση της διαδικασίας φόρτισης είναι επίσης σημαντική για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αποκλίσεις. Αυτή η υπηρεσία βοηθά τους μεταφορείς σε όλα αυτά”, λέει ο Johan Östberg, ειδικός Electromobility της Volvo Trucks.

PreviousNext