Τροχοί & TIR

Διακοπή κυκλοφορίας και ρυθμίσεις στην «Αθηνών – Θεσσαλονίκης»

Έως την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, από τις 09:00 έως τις 18:30, θα βρίσκεται σε ισχύ η διακοπή κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο «Αθηνών – Θεσσαλονίκης» (Α.Θ.Ε.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από Α/Κ Ν
Τρίτη 10/03/2020 - 11:56
Κοινοποίηση στα Social Media

Έως την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, από τις 09:00 έως τις 18:30, θα βρίσκεται σε ισχύ η διακοπή κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο «Αθηνών – Θεσσαλονίκης» (Α.Θ.Ε.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από Α/Κ Ν. Αγαθούπολης – Μεθώνης (460ο χλμ.) έως Α/Κ Μακρυγιάλου (455ο χλμ.) λόγω εργασιών αναβάθμισης πληροφοριακής σήμανσης και συντήρησης γεφυρών σήμανσης.

Επιπλέον, έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου, και από τη Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινόης και τον Α/Κ Οινοφύτων, θα λαμβάνουν χώρα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από τις 19:00 κάθε ημέρας, έως και τις 07:00 κάθε επόμενης, ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Στον Α/Κ Οινόης: εργασίες στον αριστερό παράπλευρο και στην κάθετη οδό του κόμβου. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ, με τη χρήση κατάλληλης προσωρινής φωτεινής σηματοδότησης ή σημαιοφόρων, χωρίς να υπάρξει πλήρης διακοπή κυκλοφορίας σε κάποιο ρεύμα ή κάποια παράκαμψη.

  • Στον Α/Κ Οινοφύτων: εργασίες στον δεξιό παράπλευρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ομοίως, η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ και δεν θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας.

PreviousNext