Τροχοί & TIR

Διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας και των δύο ρευμάτων της Λ. Δημοκρατίας και των δύο ρευμάτων της Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης- Κομοτηνής στο ύψος του Α/Κ Μάκρης για
Τρίτη 25/04/2023 - 12:23
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Ερμής
Φωτό: Ερμής

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας και των δύο ρευμάτων της Λ. Δημοκρατίας και των δύο ρευμάτων της Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης- Κομοτηνής στο ύψος του Α/Κ Μάκρης για τη διευκόλυνση της διέλευσης μεταφοράς τριών πυλώνων ανεμογεννητριών της εταιρείας «Leitwind» για αιολικό πάρκο που βρίσκεται στην Τουρκία από την εταιρεία Ερμής Μεταφορές Βαρέων Αντικειμένων Α.Ε. αποφασίστηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας κατά τις πρωινές ώρες και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Μέστης – Γέφυρας Κήπων και της Λεωφόρου Δημοκρατίας ως εξής: 

α) των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας επί της αρχής της Λ. Δημοκρατίας , από τη συμβολή της με τη γέφυρα Μαΐστρου έως τη συμβολή της με την οδό Δημοκρίτου, 

β) επί της Ε.Ο. Αλεξ/πολης- Μέστης στο ύψος του Α/Κ Μάκρης (διασταύρωση οικισμού Μάκρης), προκειμένου να διέλθουν ειδικά οχήματα για τη μεταφορά τριών πυλώνων ανεμογεννητριών της εταιρείας «Letwind» για αιολικό πάρκο που βρίσκεται στην Τουρκία, από τον Λιμένα της Αλεξανδρούπολης έως τον Α/Κ Μάκρης της Εγνατία Οδού και θα εισέλθουν στον δεξιό κλάδο της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση προς Συνοριακό Σταθμό Κήπων.

 

PreviousNext