Τροχοί & TIR

Κλείνει για τα φορτηγά η Μεγαρίδος στον Ασπρόπυργο. Απαγόρευση κυκλοφορίας

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων άνω των 3,5tn στο τμήμα (εντός του σχεδίου πόλεως) της οδού Μεγαρίδος, από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας έως την οδό Ελευθ
Τρίτη 25/04/2023 - 16:46
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων άνω των 3,5tn στο τμήμα (εντός του σχεδίου πόλεως) της οδού Μεγαρίδος, από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας έως την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, με παράλληλη εκτροπή των οχημάτων αυτών στις οδούς Γ. Παπανδρέου και Ελευθερίου Βενιζέλου, οδοί που ανήκουν στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του Δήμου Ασπροπύργου για εποπτεία και συντήρηση. 

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων άνω των 3,5tn στην οδό Μεγαρίδος, θα πραγματοποιηθεί αφού τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες εγκρίσεων και κυκλοφοριακής σήμανσης της οδού εκτροπής με μέριμνα του Δήμου Ασπροπύργου, ως ο αρμόδιος για την εποπτεία και τη συντήρηση της εν λόγω οδού. 

Ο Δήμος Ασπροπύργου θα είναι ακολούθως αρμόδιος για τη χορήγηση άδειας διέλευσης βαρέων οχημάτων μέσω της οδού Γ. Παπανδρέου, η κίνηση των οποίων δεν θα επιτρέπεται από την οδό Μεγαρίδος.

PreviousNext