Τροχοί & TIR

Διακοπή κυκλοφορίας στην Καβάλας Ξάνθης 

Λόγω εργασιών επέκτασης δικτύου φυσικού αερίου η διεύθυνση αστυνομίας Καβάλας αποφάσισε την τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ε.Ο. Καβάλας – Ξάνθης. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η διακοπή κ
Σάββατο 03/12/2022 - 12:57
Κοινοποίηση στα Social Media
εργα

Λόγω εργασιών επέκτασης δικτύου φυσικού αερίου η διεύθυνση αστυνομίας Καβάλας αποφάσισε την τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ε.Ο. Καβάλας – Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η διακοπή κυκλοφορίας και στις δύο λωρίδες του ρεύματος προς Καβάλα τη Δευτέρα 05-12-2022 από ώρα 12.00΄έως ώρα 17.00΄. από τη χιλιομετρική θέση (χ/θ) 4+700 έως την χ/θ 5+350 (ισόπεδη διασταύρωση Άσπρης Άμμου).



Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αμφίδρομα μέσω του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ξάνθη, σύμφωνα με την προβλεπόμενη σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ένα ρεύμα της εθνικής οδού θα προκαλέσει βραδυπορία και καθυστέρηση, την οποία θα πρέπει να λάβουν υπόψη οι αυτοκινητιστές που κινούνται στο παραπάνω τμήμα της οδού.

 

 

PreviousNext