Τροχοί & TIR

Διακοπή κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών. Πώς θα κινούνται τα βαρέα οχήματα

Εκτροπή κυκλοφορίας.
Σάββατο 14/02/2026 - 08:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφ. Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Δερβένι Κορινθίας αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων ως ακολούθως: 

α) Επί της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών (Γ. Μπαλή) από την 55.150 χ/θ έως την 55,600 χ/θ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η βραδινή παρέλαση (πεζοί) των καρναβαλιστών, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2026 από ώρα 18:30΄ έως 22:00΄. 

- Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με εκτροπή και για τα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας από την οδό Ρώμου Φιλύρα (δρόμος των σχολείων έως την οδό του Δημαρχείου), σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων. 

- Τα βαρέως τύπου οχήματα, θα κινηθούν από τους κόμβους Ξυλοκάστρου και Δερβενίου μέσω της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών.

β) Επί της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών (Γ.Μπαλή), από την 55.150 χ/θ έως την 56,600, προκειμένου να πραγματοποιηθούν καρναβαλικές εκδηλώσεις (παρέλαση), την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026 από ώρα 15:00΄ έως 19:30΄

- Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με εκτροπή και για τα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας από την οδό Ρώμου Φιλύρα (δρόμος των σχολείων έως την οδό της Αγίας Τριάδας), σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων. 

- Τα βαρέως τύπου οχήματα, θα κινηθούν από τους κόμβους Ξυλοκάστρου και Δερβενίου μέσω της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών.

Τις Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Καμάρι Κορινθίας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν καρναβαλικές εκδηλώσεις (παρέλαση αρμάτων και πεζών) επί της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών από την 40,800 χ/θ έως την 39,500 χ/θ, την Κυριακή 22-02-2026 και από ώρα 16:00΄ έως 18:00΄. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων και με τη συνοδεία δίκυκλης μοτοσικλέτας του Α.Τ. Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, προς διευκόλυνσή τους μέχρι τη λήξη των εκδηλώσεων. 

Τα βαρέως τύπου οχήματα, θα κινηθούν από τους κόμβους Ξυλοκάστρου και Δερβενίου μέσω της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών.

PreviousNext